Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Φεστιβάλ Πιάνου του Δήμου Ηρακλείου


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου το 3ο Φεστιβάλ Πιάνου του Δήμου Ηρακλείου.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Πειραματικού Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου, παρουσία και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, οι διακεκριμένοι πιανίστες Δημήτρης Καρύδης και Πέτρος Μόσχος, συνέπραξαν επί σκηνής με μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και παρουσίασαν στο κοινό το «Καρναβάλι των Ζώων» του Camille Saint-Saëns. Στο φινάλε, ο κόσμος αποθέωσε ενθουσιασμένος όλους τους συντελεστές.Ο Δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του πριν την έναρξη της παράστασης, αφού ευχαρίστησε όσους μόχθησαν για την επιτυχία του Φεστιβάλ, τόνισε: «Σας ευχαριστούμε που με τη συμμετοχή και τη στήριξή σας βοηθάτε ουσιαστικά ώστε το Φεστιβάλ Πιάνου να γίνει θεσμός και μας δημιουργείτε την υποχρέωση η επόμενη διοργάνωση να είναι ακόμα καλύτερη.
Και επειδή ειδικά φέτος, δεν κατέστη εφικτό να ικανοποιήσουμε πλήρως την μεγάλη ζήτηση που είχαν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, ευελπιστούμε ότι του χρόνου, θα έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν ακόμη περισσότεροι συμπολίτες, εφόσον, όπως υπολογίζουμε, το Πολιτιστικό έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί».
Οι συντελεστές της παράστασης:
Πιάνο: Δημήτρης Καρύδης και Πέτρος Μόσχος

Συμμετείχαν οι μουσικοί : Μόρφω Παπαδημητριου (βιολί), Αλέξανδρος Παπανικολάου (βιολί), Γκέρτα Σινάι (βιόλα), Ήβη Παπαθανασιου (βιολοντσέλο), Κώστας Παντερμαράκης (κοντραμπάσο), Μάκης Ράμος (φλάουτο), Σπύρος Μουρίκης (κλαρινέτο), Αθήνα Καψετάκη (κρουστά).
Αφήγηση: Νικολής Αβραμάκης.
Διεύθυνση: Νίκος Αντωνακάκης.

ΠΡΟΣΩΠΑ 0 Μιχάλης Μακράκης- Το τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Νίκος Χασαπλαδάκης-Καβράκι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Δοριές ............. Επίσκεψη στο χωριό Ασκοί ............. Το χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............