Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

Ας θυμηθούμε το Μαλιώτικο καρναβάλι 2017


Με πλήθος κόσμου με κέφι τραγούδι χορό και πρωτότυπες φορεσιές ας Θθυμηθούμε  το Μαλιώτικο καρναβάλι 2017 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.
Την παρουσίαση του καρναβαλιού είχε αναλάβει ο Κώστας Γαρεφαλάκης ο γνωστός Άγιος απο τις δράσεις του στην τηλεόραση.
Ο  πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαλιώτικου Καρναβαλιού Πέτρος Μαρκογιαννάκης μαζί με την πολυπληθέστατη ομάδα του είχαν κάνει τα αδύνατα  για περάσει ο κόσμος καλά.
Με πρωτότυπες αμφιέσεις,άρματα, ατέλειωτο κέφι και χορό, και φυσικά πάρα πολλές ξεχωριστές εκπλήξεις. 
 Τα εστιατόρια, οι ταβέρνες, οι καφετέριες  της περιοχής ήταν ανοικτά, προκειμένου να παράσχουν στους επισκέπτες ό,τι αυτοί θελήσουν.


Οι διοργανωτές είχαν προβλέψει τα πάντα, κλιμάκια της αστυνομίας είχαν διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων απο την κεντρική οδό ,απο τις 12 το μεσημέρι ωστόσο περιφερειακά υπήρχαν εκατοντάδες θέσεις, όπου οι εκδρομείς στάθμευαν τα αυτοκίνητά τους δωρεάν ενώ το τρενάκι μετέφερε αρκετό κόσμο.
Για όσους ήρθαν από τον Άγιο Νικόλαο, υπήρχε επίσης εκτροπή των οχημάτων τους μετά τη διασταύρωση του Σισίου.


ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ 320 σκαλοπάτια για τον Παράδεισο - Ερωτόκριτος-Αρετούσα σε Αγγλικό στίχο - Η άγνωστη ταινία για τον Καζαντζάκη ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ 0 Μιχάλης Μακράκης- Το τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Νίκος Χασαπλαδάκης-Καβράκι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ