Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων στον Αγ. Νικόλαο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων στον Αγ. Νικόλαο

Το κεντρικό θέμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων είναι η δεκαετία του 1980, στη μουσική και στα χορευτικά που θα παρουσιαστούν την αποκριάτικη περίοδο. «Η ιδέα για αναβίωση της δεκαετίας του ’80, γεννήθηκε από το γεγονός ότι υπήρξε μια «δυνατή» χρονική περίοδος για τον Άγιο Νικόλαο», σχολίασε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Λευτέρης Ραφαϊλάκης.


Μασκέ πάρτυ στη Λέσχη των Προσκόπων
Η πρώτη εναρκτήρια εκδήλωση, ένα μασκέ πάρτι, θα γίνει το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στη Λέσχη των Προσκόπων. Την ίδια μέρα και ώρα, γύρω από τη Λέσχη, στο θεατράκι και την εξέδρα της Λίμνης, θα οργανωθούν και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως γαϊτανάκι. Οι επιθυμητές ενδυμασίες θα είναι αυτές που θα παραπέμπουν στη δεκαετία του 80!
«Τσικνο-voice»
Την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουάριου θα διοργανωθεί, στην Κιτροπλατεία, το… «Τσικνο-voice», μια παρωδία του γνωστού «Voice»!
Disco-run
Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου θα γίνει ένας αγώνας δρόμου μασκέ… ένα disco-run με πολύ… χαβαλέ, ενδυμασίες και μουσική!
Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Την ίδια μέρα ή την επομένη (Κυριακή 11 Φεβρουαρίου) προγραμματίζεται και το «Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού», που φέτος οι διοργανωτές σκέφτονται να το κάνουν απόγευμα ή βράδυ
Συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες
Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου γίνεται προσπάθεια για μια μεγάλη μουσική εκδήλωση με γνωστούς καλλιτέχνες, αλλά τις οριστικές συμμετοχές θα τις μάθουμε τις επόμενες ημέρες.
Προς το παρόν, το τοπίο παραμένει – για λόγους ευνόητους – θολό!
Αποκριάτικη παρέλαση
Μια μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση προγραμματίζεται για την Κυριακή 18 Φεβρουάριου. Θα κληθούν να λάβουν μέρος σχολές χορού, σχολεία, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, ομάδες πολιτών… πάντα με θεματολογία τη δεκαετία του 80.
Θα καταλήξει σε μια μεγάλη συναυλία, στο λιμάνι, στο χώρο μπροστά από τα «Αστέρια».
Πάρτυ στην Νεάπολη
Εκτός από τον Άγιο Νικόλαο, μια μεγάλη αποκριάτικη εκδήλωση- πάρτι θα γίνει στην πλατεία της Νεάπολης, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.
Ας το ρίξουμε έξω!
Για μια ακόμα φορά, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΝ) θα δεχθεί όλα τα «καλά λόγια», καθώς όλες οι εκδηλώσεις που έχει οργανώσει την τελευταία τριετία είχαν επιτυχία και, πολύ σημαντικό, έβγαλαν τους πολίτες στους δρόμους.
Καλές Αποκριές λοιπόν. Ας ξεχάσουμε για λίγο τα πάσης φύσεως προβλήματα που μας τυραννούν και ας το «ρίξουμε έξω». Οι τραβάγιες δεν απολείπονται!
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ
Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον δήμο Αγίου Νικολάου

Post Top Ad

.............