Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΥΣ


250γρ ρύζι καρολίνα
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 ντομάτες γινωμένες
3 κολοκύθια
1 ματσάκι δυόσμο
Αλάτι πιπέρι
30 κολοκυθοανθοί
 


Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη γέμιση
Ξύνουμε τα λαχανικά προσθέτουμε το μισό λάδι, το ρύζι, τον δυόσμο και το αλατοπίπερο
Με ένα κουταλάκι του γλυκού γεμίζουμε τους ανθούς. Βάζουμε περίπου μισό κουταλάκι γέμιση στον καθένα.. Τους βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα σε στρώσεις.
Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και νερό να τους σκεπάζει. Τοποθετούμε ένα πιάτο επάνω τους για να τους κρατάει σταθερούς όσο ψήνονται . Ψήνουμε περίπου για 20 λεπτά στην αρχή σε δυνατή φωτιά και μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε.
 
Βιβή Καλαϊτζάκη 


ΠΗΓΗ: http://www.rethymnoguide.gr/
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Οι παραδοσιακές Αρχάνες - Τα Σακτούρια στο νότιο Ρέθυμνο - Ο οικισμός Γεράνι Ρεθύμνης ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Η Σερβάντα με τα καλά σερβίτσια - Κρητικοί στη Κύπρο παίζουν Κινέζικα - Ναός Αγίου Γεωργίου του Σαμακίδη ............. ............. ............. Πού ‘ναι η Χώρα τω Σφακιώ - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Το Ναυτικό μουσείο Κρήτης στα Χανιά ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο φωτογράφος Γιώργος Τσούμπας - Η συγγραφέας Βαγγελιώ Καρακατσάνη - Ο Μανόλης Λεράκης και το αβοκάντο ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............