Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

“Στα κάγκελα” ξανά βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος της Κρήτης

“Στα κάγκελα” βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος της Κρήτης, με αφορμή την κήρυξη της απεργιακής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με φόντο την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Οι αγρότες του νησιού ανησυχούν για την τύχη των προϊόντων τους, αν για άλλη μια φορά γίνουν “έρμαια” απεργιακών κινητοποιήσεων με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους.

Οι ίδιοι θα επιδιώξουν σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι να συναντηθούν με τον αρμόδιο Υπουργό, προκειμένου να βρεθεί λύση σε περίπτωση, που τα πλοία παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, ώστε να ναυλωθεί πλοίο ασφαλείας από την Κρήτη για την έγκαιρη μεταφορά των προιόντων τους.
Ωστόσο και οι αγρότες βρίσκονται σε αναβρασμό σχετικά με τα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση, στο πλαίσιο του πολυνομοσχεδίου και προσανατολίζονται σε δυναμικές κινητοποιήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηράκλειο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............