Χρώμα στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Χρώμα στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων

Μια διαφορετική παιδιατρική κλινική στο Νοσοκομείο Χανίων χάρις στις προσπάθειες των εργαζομένων συναντούν όσοι βρεθούν στο χώρο.

Oι τοίχοι έχουν βαφεί με ανοικτά, χαρούμενα χρώματα, ενώ τους διακοσμούν όμορφες εικόνες φιλοτεχνημένες από την κα Βάσω Τζάλου την γυναίκα που έχει ζωγραφίσει την οδό Κορνάρου.
Οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα καθώς το επόμενο διάστημα θα διαμορφωθεί το πάτωμα και άλλοι χώροι της παιδιατρικής κλινικής, ωστόσο οι παρεμβάσεις που γίνονται το τελευταία εξάμηνο είναι αισθητές.
«Πριν από ένα 6μηνο με πρωτοβουλία δύο συναδέλφων του Ευτύχη Κοντορινάκη και της Εμμανουέλας Περάκη, που βρήκε σύμφωνο όλο το συμβούλιο του συλλόγου ξεκίνησε η προσπάθειά μας να αλλάξουμε την εικόνα της Παιδιατρικής κλινικής, να πάψει να θυμίζει Νοσοκομείο αλλά παιδότοπο. Βρήκαμε ανταπόκριση από πολίτες, καταστήματα και συνεχίζουμε καθώς η παρέμβαση μας δεν έχει ολοκληρωθεί» ανάφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων κ. Βαρδής Κυριακάκης. Ο κ. Κυριακάκης ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κα Β. Τζάλου που αφιλοκερδώς δέχτηκε να ζωγραφίσει τους τοίχους της κλινικής δίνοντας όπως είπε «και την ψυχή της για να ομορφύνει το χώρο. Ζούμε και εργαζόμαστε και εμείς σε αυτούς τους χώρους και θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα τους.»


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
Στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων προσέφερε μια σειρά από ζωγραφιές παιδιών η “Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία”. «Οι ζωγραφιές είναι από ένα παιδικό διαγωνισμό που κάναμε ως Ομοσπονδία με θέμα “Καλοκαιρινές αναμνήσεις με ζώα” και σκεφτήκαμε να συμβάλουμε και εμείς ως Ομοσπονδία στην πολύ όμορφη προσπάθεια που κάνουν οι υπεύθυνοι της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου ώστε η ατμόσφαιρα που υπάρχει μέσα στην παιδιατρική για τα παιδιά που νοσηλεύονται να είναι όσο το δυνατόν πιο χαρούμενη με χρώματα που να ταιριάζουν στην ηλικία τους» είπε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας κα Νατάσσα Μπομπολάκη ευχαριστώντας τους εργαζόμενους και την διευθύντρια της κλινικής για τη συνεργασία.
«Μακάρι να βρει και άλλους μιμητές η προσπάθεια της φιλοζωικής. Κάθε δωρεά στο Νοσοκομείο μας είναι ιδιαίτερα σημαντική» είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Κυριακάκης.

πηγη - χανιωτικα νεα

Post Top Ad

.............