Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018

Κοπή πρωτοχρονιάτικη πίτας στη Λότζια και ευχές από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, παρουσία πλήθους κόσμου και υπό τους εορταστικούς ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου .
Την τελετή για την υποδοχή του νέου έτους ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος και παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης, το σύνολο των αντιδημάρχων του Ηρακλείου, οι βουλευτές Ηρακλείου κ.κ. Βαρδάκης, Κεγκέρογλου, Δανέλλης και Συντιχάκης, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων , η πλειονότητα του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, πρόεδροι επιμελητηρίων και συλλόγων, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας καθώς και πολλοί δημότες.


Ο Δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Αφήνουμε πίσω μας το 2017 με την ελπίδα ότι το 2018 θα είναι καλύτερο. Και θα είναι καλύτερο, αρκεί να δείξουμε έμπρακτη αλληλεγγύη στον διπλανό μας και να καταβάλλουμε ειλικρινή προσπάθεια να αλλάξουμε, ξεκινώντας καθένας μας από τον εαυτό του.
Στον Δήμο Ηρακλείου θα είμαστε δίπλα στους δημότες και τη νέα χρονιά, με βασική προτεραιότητά μας εκείνους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σας θέλουμε δίπλα μας, για να συμμετέχετε και να μας βοηθάτε να βελτιωνόμαστε με την κριτική σας.
Όλοι μαζί θα κάνουμε το 2018 αφετηρία ανάκαμψης και ουσιαστικής εξόδου από την κρίση. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους».

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ 4 μοναδικα νησάκια του Νομού Χανίων - Η Αρμένικη κοινότητα - Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ O Γιώργης Ξυλούρης ο Ψαρογιώργης - Ο ( Καπετάνιος ) Γιώργος Βαρδινογιάννης - Ο λυράρης Γιάννης Μπουντρονικόλας ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Καλό χωριό του δήμου Χερσονήσου - Το δασικό χωριό της Κάτω Σύμης - Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σας προτείνουμε να δείτε

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............