Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017

Κάλαντα στον δήμαρχο από τους δόκιμους της Σχολής Αστυφυλάκων

Όπως κάθε χρόνο, οι δόκιμοι της Σχολής Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, συνοδευόμενοι από τον διοικητή του Τ.Δ.Α / Αστυνόμο Α' κ. Σπυρ. Γερμανάκη, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργο Μαρινάκη και του έψαλλαν μελωδικά τα κάλαντα συνοδεία μουσικών οργάνων.
Ήταν μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη, η οποία έδωσε την ευκαιρία μιας προσωπικής γνωριμίας και χρήσιμης συνομιλίας του δημάρχου με τους δόκιμους σχετικά με τη λειτουργία της Σχολής του Ρεθύμνου, την κοινωνική ευθύνη που φέρει η ιδιότητα του Αστυφύλακα αλλά και ζητήματα υπεράσπισης της Δικαιοσύνης και της ασφάλειας των πολιτών, της ηθικής ως απαραίτητης αρετής όσων επιτελούν τόσο σοβαρό έργο και άλλα που οι δόκιμοι άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Με χαρά δέχθηκε ο δήμαρχος της πρόσκλησή τους να επισκεφθεί τη Σχολή και να συνομιλήσει με όλους του δόκιμους που φοιτούν εκεί, όπως άλλωστε έκανε στο παρελθόν, αφού κατά το χρονικό διάστημα 1983 - 2006, ο κ. Μαρινάκης παρέδιδε ως καθηγητής μαθήματα στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων του Ρεθύμνου.Κάλαντα και από τον Σύλλογο «Αγάπη»
Την καθιερωμένη επίσκεψή τους στον δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργη Μαρινάκη έκαναν χθες οι μαθητές και οι εκπαιδεύτριες Ειδικής Αγωγής του Συλλόγου «Αγάπη», οι οποίοι έψαλλαν τα κάλαντα υπό τους ήχους της λύρας που έπαιζε συνάδελφός τους, μέσα σε γιορτινό κλίμα.
Η χαρούμενη και συγκινητική συνάμα επίσκεψη έληξε με ευχές και ανταλλαγή δώρων.

ΠΡΟΣΩΠΑ 0 Μιχάλης Μακράκης- Ο Στρατηγός Γιώργος Κατεχάκης - Νίκος Χασαπλαδάκης-Καβράκι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Δοριές ............. Επίσκεψη στο χωριό Ασκοί ............. Το χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............