Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Ο γκρεμισμένος Επιπρομαχώνας του Αγίου Ανδρέα στα Χανιά

Μεγάλο τμήμα του επιπρομαχώνα του Αγίου Δημητρίου κατολίσθησε στον δρόμο.
Ένα τμήμα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό, όπως βλέπετε και απο τις φωτογραφίες.

Ενα μεγάλο τμήμα του βενετσιάνικου επιπρομαχώνα του Αγ. Δημητρίου στην δυτική πλευρά της παλιάς πόλης των Χανίων κατέρρευσε πρίν απο μερικούς μήνες μετά απο τις βροχοπτώσεις. Μάλιστα τμήμα του έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο εκεί, ενώ έκλεισε και η παρακείμενη οδός Ντουνόπαπα.

Σήμερα όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν υπάρχουν συρματοπλέγματα όπου απαγορεύουν την είσοδο τόσο στην οδό Ντουνόπαπα, όσο και στον επιπρομαχώνα.
Παράλληλα έχει τοποθετηθεί μεταλλική κατασκευή υποστήριξης στα σημεία που υπήρξε η κατάρρευση για να αποφευχθεί περαιτέρω πτώση.ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Στα υπόγεια του παγοποιείου - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Καθεδρικός Καθολικός ναός Χανίων ............. ............. ............. Η άγνωστη ταινία για τον Καζαντζάκη - Το κρητικό σπίτι στα Χανιά - Ζωντανά Καφενεία της Κρήτης ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Η Γεωργία Νταγάκη κάνει τα όνειρα πράξη - Ο Γαλλοαργεντινός Άβελ Σεστάκ - Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............