Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Μουσικό ταξίδι με τη Φιλαρμονική Χανίων σήμερα στις 8.30 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου

Μουσικό ταξίδι με τη Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων θα συντελεστεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) σήμερα στις 8.30 μ.μ.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Φιλαρμονική πλαισιωμένη από τους λιλιπούτειους μαθητές της, θα αποδώσει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες».
Στο τραγούδι (φιλική συμμετοχή): Πολύμνια Κοτσώνη
Ενοργάνωση, διεύθυνση μπάντας: Παύλος Μπαϊλάκης, αρχιμουσικός
Συνδιοργάνωση: Δήμος Χανίων – ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ.ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ “ΑΤΤΙΚΟΝ”
Στο μεταξύ, με μουσική η Λέσχη Κινηματογράφου Χανίων αποχαιρετά το 2017. Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, σήμερα Πέμπτη στις 10 το βράδυ στον Κινηματογράφο ΑΤΤΙΚΟΝ ο διακεκριμένος σολίστ και συνθέτης Γιώργος Σαλτάρης θα παρουσιάσει το έργο του «Κοντσέρτο για πιάνο και βωβό κινηματογράφο».
Θα προβληθούν αποσπάσματα από τις ταινίες:
– Μετρόπολις (1927) Φριτζ Λάνγκ
– Μοντέρνοι καιροί (1936) Τσάρλι Τσάπλιν
– Το εργαστήριο του δόκτωρος Καλιγκάρι (1920) Ρόμπερτ Βίνε
– Τα φώτα της πόλης (1931) Τσάρλι Τσάπλιν

ΜΟΥΣΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Στο μεταξύ, μια μουσική λειτουργία για σόλο βιολοντσέλο θα παρουσιάσει ο Μιχάλης Χόιπελ αύριο Παρασκευή στις 9 μ.μ. στην Καθολική Εκκλησία Χανίων.

χανιωτικα νεα
ΠΡΟΣΩΠΑ 0 Μιχάλης Μακράκης- Το τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Νίκος Χασαπλαδάκης-Καβράκι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Δοριές ............. Επίσκεψη στο χωριό Ασκοί ............. Το χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............