Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Ο Σύλλογος γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου Ρέα και ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου , φωταγώγησαν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με πλήθος εκδηλώσεωνΟ Σύλλογος γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου Ρέα και ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου , φωταγώγησαν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου , το δέντρο των Χριστουγέννων στην γιορτή των Ευχών, μέσα σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα!Η εκδήλωση περιελάμβανε , Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με την συνοδεία παραδοσιακών οργάνων από τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Αγίου Γεωργίου , τους μαθητές του κρητικού παραδοσιακού καλλιτέχνη κου Νίκου Καλομοίρη , καθώς και χορευτικά , από τους μικρούς χορευτές των συγκροτημάτων των : Στέλιου Καφετζάκη και Μιχάλη Κορναράκη.

Κάλαντα ,παιδικές φωνές , ο Άγιος Βασίλης , που δεν άφησε κανένα παιδάκι παραπονεμένο και χάρισε απλόχερα τα δώρα του ,ένας πλούσιος μπουφές και φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα ολοκλήρωσαν την εκδήλωση !
Φυσικά, ο σύλλογος ''Ρέα'' , δεν σταματά εδώ τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, καθώς συνεχίζει να μας προσκαλεί την Παρασκευή 22 ,την Κυριακή 24 και την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 στις προσεχείς εκδηλώσεις!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............