Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Ο Σύλλογος γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου Ρέα και ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου , φωταγώγησαν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με πλήθος εκδηλώσεωνΟ Σύλλογος γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου Ρέα και ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου , φωταγώγησαν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου , το δέντρο των Χριστουγέννων στην γιορτή των Ευχών, μέσα σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα!Η εκδήλωση περιελάμβανε , Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με την συνοδεία παραδοσιακών οργάνων από τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Αγίου Γεωργίου , τους μαθητές του κρητικού παραδοσιακού καλλιτέχνη κου Νίκου Καλομοίρη , καθώς και χορευτικά , από τους μικρούς χορευτές των συγκροτημάτων των : Στέλιου Καφετζάκη και Μιχάλη Κορναράκη.

Κάλαντα ,παιδικές φωνές , ο Άγιος Βασίλης , που δεν άφησε κανένα παιδάκι παραπονεμένο και χάρισε απλόχερα τα δώρα του ,ένας πλούσιος μπουφές και φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα ολοκλήρωσαν την εκδήλωση !
Φυσικά, ο σύλλογος ''Ρέα'' , δεν σταματά εδώ τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, καθώς συνεχίζει να μας προσκαλεί την Παρασκευή 22 ,την Κυριακή 24 και την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 στις προσεχείς εκδηλώσεις!
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Μνημεία πεσόντων ηρώων και προτομές - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Το χωριό Βρυσίδι ή Μαγκάσα - Ο ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............