1ο Πανελλήνιο Festival Κοσμήματος από 13 έως 17 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

1ο Πανελλήνιο Festival Κοσμήματος από 13 έως 17 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου

  

Το 1ο Πανελλήνιο Festival Κοσμήματος είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 17 Ιουνίου 2018, στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου
*Το Δελτίο Τύπου μπορείτε να το κατεβάσετε σε αρχείο Word, κάνοντας κλικ σε αυτό τον σύνδεσμο.
Κάτι νέο γεννήθηκε.


Το 1ο Πανελλήνιο Festival Κοσμήματος είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 17 Ιουνίου 2018, στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου. 
Μια πενθήμερη γιορτή με αντικείμενο το κόσμημα, το ρολόι και τα αξεσουάρ. 
Υπέροχες δημιουργίες από χρυσό, ασήμι, πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, εναλλακτικά υλικά όπως άλλα μέταλλα, ξύλο, δέρμα, πλαστικό, pvc, γυαλί και πηλό. Κλασσικά και μοντέρνα ρολόγια σε πολλούς τύπους και εξαιρετικά αξεσουάρ  θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό. 
Σε αυτό το εξαιρετικό γεγονός, το ευρύ κοινό θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφθεί μια διοργάνωση φεστιβαλικού χαρακτήρα, να πραγματοποιήσει αγορές, να γνωρίσει τους δημιουργούς, να θαυμάσει μοναδικά αντικείμενα τέχνης, και να ανακαλύψει την πλούσια ποικιλία που διαθέτει ο χώρος της κοσμηματοποιίας, της ωρολογοποιίας και των αξεσουάρ στην Ελλάδα. 
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η δημιουργία ενός σημαντικού θεσμού, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και ετήσιο ραντεβού συνάντησης των δημιουργών και των εμπόρων με το καταναλωτικό κοινό.
Σε αυτή τη διοργάνωση θα πραγματοποιούνται άμεσα και αγοραπωλησίες, τόσο μεταξύ των απλών καταναλωτών, όσο και μεταξύ των εμπόρων.
Παράλληλα με το εμπορικό του μέρος, το Festival θα εμπλουτίζεται από πλήθος θεματικών εκδηλώσεων (παρουσιάσεις τάσεων, κλασσικών και σύγχρονων, παρουσιάσεις δημιουργών, διαγωνισμοί, κληρώσεις κτλ.). 


Δυναμικά events, που ανταποκρίνονται στα πρότυπα των «Jewellery art fair» του εξωτερικού, θα παρουσιάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες. 
Η διοργάνωση αυτή είναι ανοιχτή προς όλους. Γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας που φροντίζουν την εμφάνισή τους και πραγματοποιούν αγορές για εκείνους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 
Παράλληλα, απευθύνεται στους εμπορικούς επισκέπτες, σε όλους δηλαδή τους επαγγελματίες, που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και να αναπτύξουν επαφές και συνεργασίες με άλλους επαγγελματίες. 
Πρωταγωνιστές του Πανελλήνιου Festival Κοσμήματος, τα εργαστήρια παραγωγής κοσμημάτων, οι σχεδιαστές, τα καταστήματα λιανικής, οι οίκοι και οι έμποροι ρολογιών και βέβαια όσοι σχεδιάζουν και εμπορεύονται τα αξεσουάρ. Όλοι δηλαδή όσοι υπηρετούν την τέχνη του "κοσμώ" σε όλες του τις εκφάνσεις.
Το Πανελλήνιο Festival Κοσμήματος αποτελεί μια καινοτόμο δράση που φέρνει αέρα ανανέωσης στον τρόπο προώθησης των επιχειρήσεων και ανταποκρίνεται με θετικό τρόπο στις επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή. 
Αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχης στην επίσημη ιστοσελίδα στοwww.festivalkosmimatos.gr και στα τηλέφωνα 6932430433 & 2108846429 & 2810213318. 
Το πανελλήνιο Festival κοσμήματος αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους να συμμετάσχουν και να γίνουν μέρος αυτής της πρώτης μεγάλης πανελλήνιας διοργάνωσης.


1ο Πανελλήνιο Festival Κοσμήματος από 13 έως 17 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου

Post Top Ad

.............