Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

Πιστοποίηση του ξενοδοχείου TUI Magic Life Candia Maris με το πρότυπο «We do local». Στηρίζοντας την τοπική οικονομία της Κρήτης και τους ανθρώπους της!

Το ξενοδοχείο TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα Κρήτης, πέρασε επιτυχώς όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του Προτύπου«We do local».
Κατόπιν της επιτόπιας επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε από το Φορέα Πιστοποίησης Cosmocert, το ξενοδοχείο κατάφερε να συγκεντρώσει 865/1000 βαθμούς και να διακριθεί για τις ενέργειες που πράττει για την ανάδειξη της ιδιαίτερης ελληνικής φιλοξενίας στους πελάτες του, την προώθηση του τοπικού πολιτισμού και της γαστρονομίας, τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αλλά και τη συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.
Το TUI Magic Life Candia Maris, λειτουργώντας με βάση τη φιλοσοφία του «We do local», πιστοποιήθηκε για το σύνολο των ενεργειών που πράττει με σκοπό τη στήριξη και προβολή της Κρήτης. Με αυτό τον τρόπο επιβραβεύτηκε για τις υπηρεσίες του μέσω του ενιαίου σήματος το «We do local», λαμβάνοντας ένα επιπλέον μετρήσιμο εργαλείο προώθησης.


Σχετικά με το TUI Magic Life Candia Maris:
Το πολυτελές ξενοδοχείο TUI Magic Life Candia Maris με δυναμικότητα 287 δωματίων είναι χτισμένο πάνω στην παραλία της Αμμουδάρας, στο Ηράκλειο Κρήτης. Λειτουργεί από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο ως Αll-Inclusive, παρέχοντας τις υπηρεσίες του αποκλειστικά σε ενήλικες. Η τοποθεσία είναι ιδανική για αυτούς που θέλουν να εξερευνήσουν την Ανατολική και Δυτική πλευρά του νησιού. Το TUI Magic Life Candia Maris ανήκει στον οικογενειακό όμιλο επιχειρήσεων  του Νικόλαου Μεταξά.


Σχετικά με το We do local:
Το «We do local» είναι ένα εγχείρημα το οποίο δημιουργήθηκε από την Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία Α.Ε. σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποιήσεων Cosmocert AE και την Local Food Experts sce, που στόχο έχουν στην επανατοποθέτηση του εθνικού τουριστικού προϊόντος, την ανάδειξη της ιδιαίτερης τοπικής φιλοξενίας και τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας. (Περισσότερες πληροφορίες: www.wedolocal.gr)

Φωτογραφίες του ξενοδοχείου θα βρείτε σε υψηλή ανάλυση στο site:
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το ΑΡΚΑΔΙ της Ρεθυμνιακής - 2 αιώνες καφενείο στην Ελευθέρνα - Μονή Αγίας Τριάδας Αρετίου ............. ............. ............. Τάλος ο ζωντανός χάλκινος γίγας - Η “Θλιμμένη Χαραυγή - Το Ναυτικό μουσείο Κρήτης στα Χανιά ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Η Χρεοκοπία στην οικογένεια - Τα σύμβολα - Νίκου Μακαρώνα - Ο λυράρης Γιάννης Μπουντρονικόλας ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Σίσες - Το εγκαταλελημένο χωριό Χοντροβολάκοι - Το χωριό Βουβάς του δήμου Σφακίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σας προτείνουμε να δείτε

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............