Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017

Με οινοποσία και καλή κρητική μουσική ο πολιτιστικός σύλλογος Παρασπορίου τίμησε τον Άη Γιώργη τον Μεθυστή

Ο πολιτιστικός σύλλογος Παρασπορίου δήμου Σητείας συνεχίζοντας τις πλούσιες δράσεις του που ενώνουν Ανθρώπους και δημιουργούν δρόμους πολιτισμού, πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου εορτή του Αγίου Γεωργίου του Μεθυστή μια μουσική και οινική συνάντηση ανοίγοντας τα κρασιά του, με οίνους φετινής παραγωγής.


Η αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού συλλόγου γέμισε απο φίλους και χωριανούς που διασκέδασαν με καλή κρητική μουσική που στο Παρασπόρι και ευρύτερα στην επαρχία Σητείας γνωρίζουν να γεννούν... να τιμούν και να διατηρούν απο τους Γιάννη Πρωτογεράκη, Νίκο Μετζάκη και Δημήτρη Νικάκη.Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο αντιδήμαρχος Σητείας κύριος Δάκης Τερζής, ο επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης του δήμου Σητείας κύριος Νίκος Καραμανωλάκης, οι οποίοι χόρεψαν και διασκέδασαν, καθώς επίσης και ο δημοσιογράφος ο Ηλίας Μεγαγιάννης.
Στον όμορφο διαμορφωμένο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου Παρασπορίου η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε με χορούς και τραγούδι.
Χαιρετισμό απύθυνε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου κύριος Νεκτάριος Ξυπόλητος ευχαριστώντας τον κόσμο που τιμάει τις εκδηλώσεις του συλλόγου και συμμετέχει στα έθιμα του τόπου.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Στα υπόγεια του παγοποιείου - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Καθεδρικός Καθολικός ναός Χανίων ............. ............. ............. Η άγνωστη ταινία για τον Καζαντζάκη - Το κρητικό σπίτι στα Χανιά - Ζωντανά Καφενεία της Κρήτης ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Η Γεωργία Νταγάκη κάνει τα όνειρα πράξη - Ο Γαλλοαργεντινός Άβελ Σεστάκ - Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............