Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

Δημοπρατήθηκε το έργο "αντικατάσταση του δικτύου διανομής πόσιμου ύδατος στους οικισμούς Κοκκίνη Χάνι και Βαθειανό Κάμπο"

Προχωρά η διαδικασία για την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος, της ποιότητας του πόσιμου νερού σε δύο οικισμούς του Δήμου Χερσονήσου, καθώς χθες δημοπρατήθηκε το έργο: «Aντικατάσταση του δικτύου διανομής πόσιμου ύδατος στους οικισμούς Κοκκίνη Χάνι και Βαθειανό Κάμπο του Δήμου Χερσονήσου». Το έργο είναι ενταγμένο στον Άξονα Προτεραιότητας: «Βιώσιμη Ανάπτυξη με αναβάθμιση του περιβάλλοντος και αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην Κρήτη» του Ε.Π. «Κρήτη», με προϋπολογισμό 1.860.000 €. Συνοπτικά περιλαμβάνει:
· Τους αγωγούς ύδρευσης (πρωτεύοντες και δευτερεύοντες) σε όλη την έκταση των οικισμών Κοκκίνη Χάνι και Βαθειανού Κάμπου.
· Τις συσκευές ελέγχου και ασφαλούς λειτουργίας του δικτύου (δικλείδες, αεροβαλβίδες, εκκενώσεις, πυροσβεστικοί κρουνοί) και τα αντίστοιχα φρεάτια στα οποία τοποθετούνται οι συσκευές.
· Την αντικατάσταση του συνόλου των ιδιωτικών παροχών ύδρευσης των καταναλωτών (από το φρεάτιο υδρομέτρου στην άκρη του οικοπέδου ή στο πεζοδρόμιο, μέχρι τον αγωγό ύδρευσης).
Συνολικά προβλέπεται να κατασκευαστούν 32.325 μέτρα αγωγών ύδρευσης σε όλη την έκταση των δύο οικισμών, καθώς και οι απαραίτητες συσκευές
ελέγχου και ασφαλούς λειτουργίας του δικτύου αλλά και οι ιδιωτικές παροχές των καταναλωτών.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηρακλείο - Tοπωνύμια των Χανίων ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............