Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Έρχεται το το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων

Πολιτιστικοί Σύλλογοι –Φορείς- Ιδιώτες των Αρχανών σε συνεργασία με τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων διοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων προκειμένου να προσδώσουμε σε αυτή την περίοδο έναν ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα.
Εκδηλώσεις που στο επίκεντρό τους έχουν τα παιδιά, στα οποία οφείλουμε να προσφέρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να απολαύσουν ξέγνοιαστες και όμορφες γιορτές. Χάρη  στον εθελοντισμό και τη διάθεση προσφοράς  η Αρχάνες , τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά,  θα έχουν εορταστικό χρώμα και πιστεύουμε ότι θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές, όχι μόνο για τους Αρχανιώτες  αλλά και για τους επισκέπτες. 
Στηρίζουμε έτσι έμμεσα και την τοπική αγορά που δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από τις αγορές άλλων πόλεων και που αξίζει τη στήριξη και την προτίμησή μας, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη για όλους συγκυρία. 
Θέλουμε  να ευχηθούμε  σε όλους σας καλές γιορτές, να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαν και συνεισέφεραν στην οργάνωση των εκδηλώσεων και να σας καλέσουμε   να συμμετέχετε σ' αυτές.

Σύντομα θα έχετε στα χέρια σας 

το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων 
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηρακλείο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............