Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές και επισκέψεις του επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονο – Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» Μανώλη Σφυρή.


Με επισκέψεις στην αγορά του Αρκαλοχωρίου και του Ηρακλείου ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονο – Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» Μανώλη Σφυρή.


Οι επαγγελματίες που επισκέφθηκαν ο κ. Σφυρής και υποψήφιοι της παράταξης, δήλωσαν ότι γνωρίζουν για τη διεξαγωγή των εκλογών στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου, ωστόσο εξέφρασαν το έντονο παράπονό τους για το ότι το Επιμελητήριο δεν στέκεται, όπως είπαν, κοντά στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, παρά μόνο στις μεγάλες. Παράλληλα αναγνώρισαν ότι το «Σύγχρονο – Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» είναι ένα πραγματικά ακομμάτιστο σχήμα, σε αντίθεση με άλλα, που όπως είπαν πρεσβεύουν την ανεξαρτησία, ενώ έχουν από πίσω τους τη στήριξη κομματικών γραφείων.
Στις επισκέψεις έδωσαν το παρών οι υποψήφιοι κ.κ. Νίκος Ξενάκης, Γιώργος Κοκκιάδης, Δημήτρης Τσουτσουδάκης, Βαγγέλης Γαβριλάκης και η κα Μαρία Μαρκάκη.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το πηγάδι στο χωριό Θραψανό - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Η Μονή Τζαγκαρόλων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Το χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........