Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

Στους Δήμους Γόρτυνας, Φαιστού και Χερσονήσου ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Σύγχρονο – Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» Μανώλης Σφυρής

Διαδοχικές συναντήσεις με τους Δημάρχους Γόρτυνας, Φαιστού και Χερσονήσου είχε σήμερα ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Σύγχρονο – Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» Μανώλης Σφυρής, με τους οποίους συζήτησε θέματα και προβλήματα που αφορούν στην ντόπια επιχειρηματικότητα.


Στο Δήμο Γόρτυνας ο δήμαρχος Νίκος Σχοιναράκης έθεσε στον κ. Σφυρή το σημαντικό θέμα της αξιοποίησης και προώθησης  των ντόπιων αγροτικών προϊόντων στα ξενοδοχεία, με στόχο την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος αλλά και την προβολή των κρητικών προϊόντων σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Στο Δήμο Φαιστού ο Δήμαρχος Γιώργος Αρμουτάκης ζήτησε την επανενεργοποίηση ενός τοπικού φορέα εκπροσώπησης των επιχειρήσεων στη Μεσαρά αλλά και τη μεσολάβηση του Επιμελητηρίου στις ναυτιλιακές εταιρείες, ώστε να γίνονται καλύτερες τιμές για τη μεταφορά των αγροτικών προϊόντων. Παράλληλα τάχθηκε υπέρ της λειτουργίας του αεροδρομίου Τυμπακίου για τη μεταφορά μόνο αγροτικών προϊόντων.


Τελευταίος σταθμός των επισκέψεων του κ. Μανώλη Σφυρή,  η Χερσόνησος, όπου ο Δήμαρχος Γιάννης Μαστοράκης μεταξύ άλλων, τόνισε ότι στον τομέα του τουρισμού το Επιμελητήριο Ηρακλείου, θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο στην ενημέρωση των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων για προγράμματα και όχι μόνο.

Τον κ. Σφυρή συνόδευαν στις επισκέψεις του τα μέλη του συνδυασμού κ.κ. Νίκος Ξενάκης, Δημήτρης Τσουτσουδάκης, Γιώργος Παπαδακάκης, Γιάννης Πηρουνάκης, Μανώλης Ψωμαδάκης, Βασίλης Μαραθιανός, Γιώργος Κοκκιάδης, Δημήτρης Φανταουτσάκης, Γιάννης Μαρνελάκης και η κα Αργυρώ Καρακωνσταντάκη.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το πηγάδι στο χωριό Θραψανό - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Η Μονή Τζαγκαρόλων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Το χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........