Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

Συνεχίζει τις επαφές του σε όλο το νομό Ηρακλείου ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μανώλης Σφυρής


Συνεχίζει τις επαφές του σε όλο το νομό Ηρακλείου ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μανώλης Σφυρής. Ο επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονο – Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» επισκέφθηκε σήμερα τους Δημάρχους Μαλεβιζίου και Αρχανών Αστερουσίων κ.κ. Κώστα Μαμουλάκη και Μανώλη Κοκοσάλη, και παρουσία αντιδημάρχων, συζήτησαν τα προβλήματα των επιχειρηματιών των περιοχών τους, αλλά και τις προοπτικές στενότερης συνεργασίας, της νέας διοίκησης του ΕΒΕΗ με τους ΟΤΑ. Μάλιστα στο Γάζι ο κ. Σφυρής και οι υποψήφιοι του συνδυασμού επισκέφθηκαν επιχειρήσεις.
Χθες το απόγευμα ο κ. Σφυρής έδωσε το παρών στα εγκαίνια του παραρτήματος  του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στο Αρκαλοχώρι, το δεύτερο που λειτουργεί στην ενδοχώρα Ηρακλείου, μετά εκείνου των Μοιρών.

Τον κ. Σφυρή συνόδευαν στις επισκέψεις οι υποψήφιοι κ.κ. Γιώργος Κοκκιάδης, Μανώλης Γενναράκης, Κώστας Μπουμάκης, Νίκος Ξενάκης, Δημήτρης Τσουτσουδάκης και οι κυρίες Μαρία Μαρκάκη και Αργυρώ Καρακωνσταντάκη.

Το πλοίο Πορτοκαλής ήλιος - Ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό - Ο αγρός του φράγματος Αποσελέμη .............> ............. .............
"Ο Νίκος Ψιλάκης η πρωινή φωνή της Κρήτης - Ο Κρητικός βιολόγος Φώτης Καφάτος - Άνθρωποι που ταιριάζουν τα φέσια τους ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............