Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών από τον Δήμο Χανίων

Εκδηλώσεις με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, που έχει ανακηρυχθεί από τον Ο.Η.Ε. ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, διοργανώνει ο Δήμος Χανίων.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 23/11/2017, στις 19.00, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ.)η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με το Κ.Ε.Θ.Ι., την υποστήριξη του Συνηγόρου του Πολίτη και του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Νομού Χανίων, διοργανώνουν εκδήλωση, με τίτλο “Η Ισότητα των Φύλων στην απασχόληση και τις εργασιακές σχέσεις: Σύγχρονα δεδομένα & ελληνική πραγματικότητα”.
Θα ακολουθήσει συζήτηση, προβολές και μουσική εκδήλωση, με τον καταξιωμένο μουσικό, Δημήτρη Ντρουμπογιάννη στο πιάνο και την αξιόλογη ερμηνεύτρια, Ειρήνη Τζομπανάκη. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.
Επίσης, το Σάββατο 25/11/2017, στις 11.30, θα πραγματοποιηθεί παράλληλο δρώμενο, με θέμα: “Σπάσε τη σιωπή”, στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.
Το πλοίο Πορτοκαλής ήλιος - Ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό - Ο αγρός του φράγματος Αποσελέμη .............> ............. .............
"Ο Νίκος Ψιλάκης η πρωινή φωνή της Κρήτης - Ο Κρητικός βιολόγος Φώτης Καφάτος - Άνθρωποι που ταιριάζουν τα φέσια τους ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............