Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Συνεδριάζει στο Δημοτικό Κατάστημα Ηρακλείου (αίθ. Ελευθ. Βενιζέλου) την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:55 το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου με 9 θέματα στην ημερήσια του διάταξη. Αναλυτικότερα:

1. Διακανονισμός οφειλών δημοτών.

2. Έγκριση προσαρμογών - τροποποιήσεων της μελέτης εφαρμογής του έργου «Αποκατάσταση - διαρρύθμιση 1ου Λυκείου Ηρακλείου «ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΕΙΟ» προσθήκη κατ’ επέκταση και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου.

3. Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω έναρξης της 1ης φάσης των εργασιών διαμόρφωσης οδών άξονα Δικαιοσύνη - Ίδης - Λ. Καλοκαιρινού.

4. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 100 του Ν.3852/2010 μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου και της Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή αρδευτικού δικτύου (δεξαμενές- αντλιοστάσιο - αγωγοί) για αξιοποίηση επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων στην Αγροτική Περιοχή Βασιλείων - Αγ. Σύλλα – Αγ. Βλάσση του Δήμου Ηρακλείου».

5. Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου για τον καθορισμό άσκησης αρμοδιότητας συντήρησης τμημάτων Παλαιού Εθνικού Οδικού Δικτύου ευρισκόμενα εντός εγκεκριμένου σχεδίου Πόλης του Δήμου Ηρακλείου.

6. Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Αναλήψεως και Δικτύου Πεζοδρόμων».

7. Αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.

8. Έγκριση μετάβασης Αντιδημάρχου Ηρακλείου κ. Μαμουλάκη Χαράλαμπου στις Βρυξέλλες.

9. Εκμίσθωση αγροτικού ακινήτου του Δήμου Ηρακλείου στο Μέσα Καρτερό (Μετόχι Γρυλλιωνάκη).
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Οι Άνω και κάτω Ασίτες - Τα Σακτούρια στο νότιο Ρέθυμνο - Το εγκαταλελημένο χωριό Ράφτης ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πού ‘ναι η Χώρα τω Σφακιώ - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Το Ναυτικό μουσείο Κρήτης στα Χανιά ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο φωτογράφος Γιώργος Τσούμπας - Η συγγραφέας Βαγγελιώ Καρακατσάνη - Ο Μανόλης Λεράκης και το αβοκάντο ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............