Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Συνεδριάζει στο Δημοτικό Κατάστημα Ηρακλείου (αίθ. Ελευθ. Βενιζέλου) την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:55 το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου με 9 θέματα στην ημερήσια του διάταξη. 


Αναλυτικότερα:

1. Διακανονισμός οφειλών δημοτών.
2. Έγκριση προσαρμογών - τροποποιήσεων της μελέτης εφαρμογής του έργου «Αποκατάσταση - διαρρύθμιση 1ου Λυκείου Ηρακλείου «ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΕΙΟ» προσθήκη κατ’ επέκταση και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου.
3. Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω έναρξης της 1ης φάσης των εργασιών διαμόρφωσης οδών άξονα Δικαιοσύνη - Ίδης - Λ. Καλοκαιρινού.
4. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 100 του Ν.3852/2010 μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου και της Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή αρδευτικού δικτύου (δεξαμενές- αντλιοστάσιο - αγωγοί) για αξιοποίηση επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων στην Αγροτική Περιοχή Βασιλείων - Αγ. Σύλλα – Αγ. Βλάσση του Δήμου Ηρακλείου».
5. Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου για τον καθορισμό άσκησης αρμοδιότητας συντήρησης τμημάτων Παλαιού Εθνικού Οδικού Δικτύου ευρισκόμενα εντός εγκεκριμένου σχεδίου Πόλης του Δήμου Ηρακλείου.
6. Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Αναλήψεως και Δικτύου Πεζοδρόμων».
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Καλημέρα Κρήτη - Η μεγαλύτερη παραλία στην Κρήτη - Φοινικόδασος Αγ. Νικήτα - Μάρτσαλο ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Οδοιπορικό στην Μονή Κουδουμά - Η μοναδική Αγία Ρουμέλη - Οι κόφες και τα τσιγκάκια του τρύγου ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Τυμπάκι τον Νότο της Κρήτης ............. Ο Εμπρόσνερος ή Μπρόσνερος ............. Το γραφικό χωριό Αστυράκι ............. Τα Πιτσίδια του δήμου Φαιστού .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........