Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

Ξεκινάει σήμερα Σάββατο το "Beauty Festival" στο πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου

Μια σύγχρονη οπτική μέσα από τους παραδοσιακούς τρόπους καλλωπισμού και υγείας.
4 & 5 Νοεμβρίου στον χώρο του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου υποδεχόμαστε το "Beauty Festival", μια έκθεση με συμμετέχοντες εταιρίες από τον χώρο του φυτικού καλλυντικού.
Κύριο θέμα τα Καλλυντικά που προορίζονται για την προστασία του δέρματος με φυτικές πρώτες ύλες και φυσικούς τρόπους παρασκευής,ώστε να αποφεύγονται χημικές ουσίες οι οποίες απορροφώνται μέσω του δέρματος, εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος, προκαλώντας βλάβες σε διάφορα όργανα του σώματος.
Οι εταιρίες που έχουν επιλεγεί για τις παρουσιάσεις είναι όλες από Κρητικούς επιχειρηματίες που διαπρέπουν με τα προϊόντα τους.
Θα γνωρίσουμε προϊόντα και θα ενημερωθούμε για τα οφέλη μιας φυσικής καθημερινής φροντίδας.


Τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν τηρούν τη λίστα των απαγορευμένων ουσιών και δεν περιέχουν καμία από αυτές. Χρησιμοποιούν ανακυκλώσιμα υλικά για τις συσκευασίες και προασπίζονται τον σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Σε δευτερεύοντα ρόλο το φεστιβάλ πλαισιώνουν σχολές του Ηρακλείου με αντίστοιχα επαγγέλματα και επιχειρήσεις αισθητικών, spa, κομμωτήρια, ονυχοπλαστική, αξεσουάρ μόδας κ.λ.π.. 'Όλες οι επιχειρήσεις διέπονται από προτάσεις με γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο και την φύση.
- Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν επιστημονικές ομιλίες και παρουσιάσεις από Πανεπιστημιακούς βιοχημικούς, ιατρούς δερματολόγους καθώς και πτυχιούχους αισθητικούς και κοσμετολόγους. 


-Θα παρουσιαστούν καινοτόμες και πρωτοποριακές προτάσεις απασχόλησης μέσα από τον χώρο των καλλυντικών και των υπηρεσιών ομορφιάς σαν επιχειρηματική δράση.

-Παρουσιάσεις βοτανολογίας και πρώτων υλών για την παρασκευή φυσικών καλλυντικών.

-Ανοιχτό φόρουμ για την δημιουργία συλλόγου επιχειρήσεων φυσικών καλλυντικών.

Fashion Fun, πασαρέλα με στιλιστικές εμπνεύσεις από βαμβάκι, λινό, μετάξι ή μαλλί. 
Ωράριο Έκθεσης: 10:00 - 22:00
Είσοδος ΕλεύθερηΜε την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Φορέας υλοποίησης:  Εταιρία Γενεαλογικών & Εραλδικών Μελετών Ε.Γ.Ε.Μ.ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Καλημέρα Κρήτη - Η μεγαλύτερη παραλία στην Κρήτη - Φοινικόδασος Αγ. Νικήτα - Μάρτσαλο ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το σπίτι του Ναπολέοντα στη Κρήτη - Η μοναδική Αγία Ρουμέλη - Το Πλοίο Αγία Γαλήνη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Τυμπάκι τον Νότο της Κρήτης ............. Ο Εμπρόσνερος ή Μπρόσνερος ............. Το γραφικό χωριό Αστυράκι ............. Μακρύγιαλος ο καλοκαιρινός προορισμός .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........