Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

Η Aqua Vista Hotels και φέτος στην έκθεση 100% Hotel Show

Δυναμικό “παρών” θα δώσει η Aqua Vista Hotels αυτή τη χρονιά στο 100% Hotel Show, που θα πραγματοποιηθεί στις 17-20 Νοεμβρίου 2017 στο MEC Παιανίας. Ο Όμιλος θα συμμετάσχει με το δικό του περίπτερο στη σημαντική αυτή διοργάνωση για τον Τουρισμό, που κάθε χρόνο προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών και συμμετεχόντων από τον κλάδο της φιλοξενίας.

Η διοργάνωση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την Aqua Vista Hotels να παρουσιάσει το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προσφέρει, από τη σύλληψη του concept ενός boutique ξενοδοχείου και την υλοποίησή του μέχρι την ανάπτυξη του brand και την περαιτέρω εξέλιξη μιας μονάδας. Στελέχη του κλάδου του Τουρισμού, ξενοδόχοι, διευθυντές ξενοδοχείων, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις λύσεις που προσφέρει η Aqua Vista Hotels σχετικά με την online παρουσία ενός brand, τη διαχείριση και λειτουργία μιας μονάδας, καθώς και να συζητήσουν για τρόπους αύξησης των πωλήσεων.Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε σχετικά: «Έπειτα από την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή μας στην περσινή διοργάνωση δεν θα μπορούσαμε να μη βρισκόμαστε εδώ και φέτος, αυτή τη φορά με το δικό μας περίπτερο. Η επικοινωνία και επαφή με ανθρώπους του κλάδου και η παρουσίαση του ευρέος φάσματος υπηρεσιών που η Aqua Vista Hotels προσφέρει, με λύσεις που αφορούν από τη δημιουργία ενός ξενοδοχείου μέχρι την online παρουσία του, αλλά και η μετάδοση της τεχνογνωσίας μας για την ανάπτυξη δυναμικών, κερδοφόρων μονάδων αποτελούν σημαντικά ζητούμενα για εμάς».

Το 100% Hotel Show διοργανώνει η Demand Customize Marketing με τη στρατηγική συνεργασία της Morantis Tourism Strategy Experts. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΤΕ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (Fed HATTA). Strategic Communication Partner είναι το Greek Travel Pages, ενώ Strategic Media Partner το Tornos News.

Βρείτε την Aqua Vista Hotels:
Section: Special Segment Digital Square
Booth: C45

Για ραντεβού επικοινωνήστε με την Aqua Vista Hotels στο pr@aquavistahotels.comΠερισσότερα για την Aqua Vista Hotels
Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.
Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Κώστας Παναγάκης | +30 697 5871624 | press@aquavistahotels.com)
ΠΡΟΣΩΠΑ 0 Μιχάλης Μακράκης- Το τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Νίκος Χασαπλαδάκης-Καβράκι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Δοριές ............. Επίσκεψη στο χωριό Ασκοί ............. Το χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............