Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην εργασία και στην κοινωνική επιχειρηματικότητα από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο


Η δράση #Jobdays Ευρωπαϊκή Πρόοδος Ηράκλειο Κρήτης συμπεριλαμβανομένου του 14ου Μονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας αποτελεί μία πρωτοβουλία του Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το έργον» και διοργανώνεται σε συνεργασία με τo Κ.Δ.Β.Μ. Ευρωπαϊκή Πρόοδος Ηρακλείου Κρήτης.
Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην εργασία και στην κοινωνική επιχειρηματικότητα, που θα διεξαχθεί από τις  6 έως τις 9 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 10:00-16:00 στο κέντρο διά βίου μάθησης Ευρωπαϊκή Πρόοδος, Γερουλάνου 4, Ηράκλειο Κρήτης.
Θα διεξαχθούν βιωματικά σεμινάρια / workshops για όσους αναζητούν εργασία με βασικές θεματικές την αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας και την απόκτηση σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων, όλα με την καθοδήγηση από εξειδικευμένους μέντορες. Τα σεμινάρια στοχεύουν στην εκπαίδευση των νέων και προϋποθέτουν την ενεργή συμμετοχή τους.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί το 14ο Μονοπάτι Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, που σκοπό έχει τη γνωριμία των συμμετεχόντων με την κοινωνική οικονομία και την παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην κοινωνική επιχειρηματικότητα, καθώς οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν τη συμβατότητά τους με το κοινωνικώς επιχειρείν.
Σε 24 ώρες εισηγητές και συμμετέχοντες μέσα από εκπαίδευση και βιωματικά εργαστήρια θα προσεγγίσουν τις βασικές αρχές και τις αξίες της  κοινωνικής οικονομίας, θα γνωρίσουν το ελληνικό και διεθνές περιβάλλον της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και θα κατανοήσουν τις μεθόδους, τα εργαλεία, το νομικό, το φορολογικό και το χρηματοδοτικό πλαίσιο στην παραγωγή και στη διάθεση κοινωνικών αγαθών και υπηρεσιών μέσα από τη συλλογική κοινωνική δράση.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.
Δείτε το πρόγραμμα των #JobDays και δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Δείτε το πρόγραμμα του 14ου Μονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης για ό,τι παρακολουθήσουν.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://jobfestival.gr και στο www.footstep.gr ή στο τηλέφωνο 210 9730280.

Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην εργασία και στην κοινωνική επιχειρηματικότητα από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Καλημέρα Κρήτη - Η μεγαλύτερη παραλία στην Κρήτη - Φοινικόδασος Αγ. Νικήτα - Μάρτσαλο ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το σπίτι του Ναπολέοντα στη Κρήτη - Η μοναδική Αγία Ρουμέλη - Το Πλοίο Αγία Γαλήνη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Τυμπάκι τον Νότο της Κρήτης ............. Ο Εμπρόσνερος ή Μπρόσνερος ............. Το γραφικό χωριό Αστυράκι ............. Μακρύγιαλος ο καλοκαιρινός προορισμός .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........