Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Ταξίδι της ομάδας ανάγνωσης και δημιουργίας. την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 Ώρα 10.30 π. μ, στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, Ανδρόγεω 2, στον φιλόξενο χώρο αναψυχής & πολιτισμού, ξεκινά το ταξίδι της ομάδας ανάγνωσης και δημιουργίας.

Μετράμε αντίστροφα για την πρώτη μας αντάμωση, σε διαδρομές γνώσης, φιλίας και αγάπης.


Οι λέξεις κλειδιά που θα ανοίξουν τα πανιά για να σαλπάρει το διαυγές, αλλά δυνατό σκαρί της ομάδας μας, είναι τα δικαιώματα των παιδιών, το δικαίωμα της συμμετοχής, της προστασίας, της καλής επιβίωσης, και της προσωπικής ανάπτυξης.
Οι επόμενοι στόχοι του ταξιδιού μας έχουν ανοιχτούς ορίζοντες, η πυξίδα που μας οδηγεί, είναι φτιαγμένη από φως και αγάπη, αγκαλιάζει και ενώνει.

Όπως αγκαλιάζει, στηρίζει και δίνει φτερά στο δημιουργικό μας ταξίδι, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων, & Φίλων ΑμεΝΥ Ροδαυγή, όλα τα μέλη και οι εθελοντές εκπαιδευτές του, σύσσωμο το Δ.Σ, η πρόεδρος του, κ. Γεωργία Λιαπάκη, η υπεύθυνη της δημιουργικής απασχόλησης, κ. Μαρία Μωραΐτη, η εθελόντρια, συντονίστρια της ομάδας των Βιβλιοταξιδευτών της Ροδαυγής, κ. Θεοδοσία Αργυράκη-Ασαργιωτάκη.
Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη σε όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να είναι συνταξιδιώτες μας.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Μνημεία πεσόντων ηρώων και προτομές - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Το χωριό Βρυσίδι ή Μαγκάσα - Ο ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............