Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

Συνεχίζονται την Κυριακή 12 Νοεμβρίου οι δωρεάν ξεναγήσεις από τον Δήμο Χανίων

Συνεχίζεται την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 το επιτυχημένο πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων, που υλοποιεί ο Δήμος Χανίων, με τη συνεργασία των ξεναγών, και άλλων φορέων του τόπου μας.
Η επόμενη προγραμματισμένη ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί στην Κυριακή 12/11/2017, με θέμα: Περίπατος στο χθες και το σήμερα του ανατολικού τμήματος της Παλιάς Πόλης”. Η ξενάγηση, η οποία θα συνοδεύεται και από την παρουσίαση φωτογραφικού υλικού, θα πραγματοποιηθεί από τον Ιστορικό - Ερευνητή, Εμμανουήλ Μανούσακα.
Ως σημείο συνάντησης – αφετηρία έχει οριστεί το Δημαρχείο Χανίων. Εκτιμώμενη διάρκεια ξενάγησης: δυόμισι ώρες. Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα ξεναγήσεων θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή έως και τις 10 Δεκεμβρίου για το τρέχον έτος.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί ποιοτικό πρόγραμμα ξενάγησης.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 13:00, στο τηλέφωνο: 28213 41665 ή στο e-mail: t-tourismos@chania.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ
Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2017

Κυριακή 12/11Περίπατος στο χθες και το σήμερα του Ανατολικού τμήματος της παλιάς πόλης, με τον Ιστορικό - Ερευνητή, Εμμανουήλ Μανούσακα.
Κυριακή 19/11Ξενάγηση στις οχυρώσεις των Χανίων, με τον γνωστό Αρχαιολόγο, πρώην Προϊστάμενο της Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, Μιχάλη Ανδριανάκη.
Κυριακή 26/11

Γνωριμία με τα μνημεία του Ενετικού Λιμένα, από την Ειδική Συνεργάτιδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους, Ζαχαρένια Σημανδηράκη.

Κυριακή 3/12Ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων από τον επαγγελματία ξεναγό της πόλης μας, Σταύρο Σταυρουλάκη.
Κυριακή 10/12
Περπατώντας στην Παλιά Πόλη με τις επαγγελματίες ξεναγούς της πόλης μας, Σούκη Σεβαστιάννα και Βάσω Κατσαντώνη.

Συνεχίζονται την Κυριακή 12 Νοεμβρίου οι δωρεάν ξεναγήσεις από τον Δήμο Χανίων
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Καλημέρα Κρήτη - Η μεγαλύτερη παραλία στην Κρήτη - Φοινικόδασος Αγ. Νικήτα - Μάρτσαλο ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το σπίτι του Ναπολέοντα στη Κρήτη - Η μοναδική Αγία Ρουμέλη - Το Πλοίο Αγία Γαλήνη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Τυμπάκι τον Νότο της Κρήτης ............. Ο Εμπρόσνερος ή Μπρόσνερος ............. Το γραφικό χωριό Αστυράκι ............. Μακρύγιαλος ο καλοκαιρινός προορισμός .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........