Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου μοντέλου της Porsche Cayenne που θα παρουσιαστεί στην Σητεία

Λίγες ώρες πριν από την επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς του κορυφαίου SUV της γερμανικής μάρκας, στο αεροδρόμιο της Σητείας δείτε ορισμένες αποκαλυπτικές φωτογραφίες του μοντέλου.

Όπως προκύπτει από τις εικόνες, η καινούργια Cayenne αντλεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από τις Macan και Panamera, έχοντας περισσότερες καμπύλες γραμμές και στρογγυλεμένες επιφάνειες, ειδικά στο πλάι και στο πίσω τμήμα. Εντύπωση κάνουν τα φωτιστικά σώματα πίσω και η ενεργή πτέρυγα. 


Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τα Audi Q7, Bentley Bentayga, VW Touareg και Lamborghini Urus, έχοντας μειωμένο βάρος κατά 200 κιλά σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, χάρη στην εκτενή χρήση προηγμένων υλικών. 


Πλήρως αναβαθμισμένο είναι το εσωτερικό, με την Porsche να τοποθετεί μία τεράστια ψηφιακή οθόνη στο κέντρο της κονσόλας, απ' όπου ο οδηγός μπορεί να ελέγξει κάθε λειτουργία του οχήματος. Αντίθετα, ο πίνακας οργάνων παραμένει αναλογικός. 


Οι μηχανικοί της εταιρείας διήνυσαν σχεδόν 4,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα σε όλα τα εδάφη για την εξέλιξη της νέας Cayenne, προκειμένου να τελειοποιήσουν την ανάρτηση, το set-up και τα συστήματα υποβοήθησης. Το πολυτελές SUV εξοπλίζεται με high-tech τεχνολογίες και ημιαυτόνομη οδήγηση.  


Τροφοδοτείται από τους γνωστούς V6 και V8 κινητήρες της Porsche, ενώ από την γκάμα δεν θα λείπει η plug-in hybrid έκδοση και μία πλήρως ηλεκτρική. Αναλυτικά στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα ανακοινωθούν την Τρίτη 29 Αυγούστου. 
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΟΤ “GREECE 365-DAY DESTINATION - "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη συνάντηση - Αύξηση 10,64% από τη Σκανδιναβία ............. ............. .............
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .........
ΠΡΟΣΩΠΑ O πλοίαρχος Νικολάος Λιοδάκης- Ιστορίες από το μέσα Λασίθι - Ο Ιγνάτιος σμίγει τον Γιώργο ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Γυψωμένες μνήμες έτους 1968 - Νόστιμα σουβενίρ απο την Κρήτη - Το Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ο οικισμός ‘Βραχόκηπος’ ............. Το Καρύδι του δήμου Αγίου Νικολάου ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Αρχάνες και η γύρω περιοχή της .............