Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου μοντέλου της Porsche Cayenne που θα παρουσιαστεί στην Σητεία

Λίγες ώρες πριν από την επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς του κορυφαίου SUV της γερμανικής μάρκας, στο αεροδρόμιο της Σητείας δείτε ορισμένες αποκαλυπτικές φωτογραφίες του μοντέλου.

Όπως προκύπτει από τις εικόνες, η καινούργια Cayenne αντλεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από τις Macan και Panamera, έχοντας περισσότερες καμπύλες γραμμές και στρογγυλεμένες επιφάνειες, ειδικά στο πλάι και στο πίσω τμήμα. Εντύπωση κάνουν τα φωτιστικά σώματα πίσω και η ενεργή πτέρυγα. 


Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τα Audi Q7, Bentley Bentayga, VW Touareg και Lamborghini Urus, έχοντας μειωμένο βάρος κατά 200 κιλά σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, χάρη στην εκτενή χρήση προηγμένων υλικών. 


Πλήρως αναβαθμισμένο είναι το εσωτερικό, με την Porsche να τοποθετεί μία τεράστια ψηφιακή οθόνη στο κέντρο της κονσόλας, απ' όπου ο οδηγός μπορεί να ελέγξει κάθε λειτουργία του οχήματος. Αντίθετα, ο πίνακας οργάνων παραμένει αναλογικός. 


Οι μηχανικοί της εταιρείας διήνυσαν σχεδόν 4,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα σε όλα τα εδάφη για την εξέλιξη της νέας Cayenne, προκειμένου να τελειοποιήσουν την ανάρτηση, το set-up και τα συστήματα υποβοήθησης. Το πολυτελές SUV εξοπλίζεται με high-tech τεχνολογίες και ημιαυτόνομη οδήγηση.  


Τροφοδοτείται από τους γνωστούς V6 και V8 κινητήρες της Porsche, ενώ από την γκάμα δεν θα λείπει η plug-in hybrid έκδοση και μία πλήρως ηλεκτρική. Αναλυτικά στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα ανακοινωθούν την Τρίτη 29 Αυγούστου. 
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Καλημέρα Κρήτη - Η μεγαλύτερη παραλία στην Κρήτη - Φοινικόδασος Αγ. Νικήτα - Μάρτσαλο ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το σπίτι του Ναπολέοντα στη Κρήτη - Η μοναδική Αγία Ρουμέλη - Το Πλοίο Αγία Γαλήνη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Τυμπάκι τον Νότο της Κρήτης ............. Ο Εμπρόσνερος ή Μπρόσνερος ............. Το γραφικό χωριό Αστυράκι ............. Μακρύγιαλος ο καλοκαιρινός προορισμός .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........