Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

Σας προτείνουμε κουκιά με ελαιόλαδο

Αφαιρούμε το μαύρο σημάδι από τα κουκιά, τα οποία έχουμε τοποθετήσει το προηγούμενο βράδυ σε μια λεκάνη με νερό.
Έπειτα τα βάζουμε να βράσουνΚατά τη διάρκεια του βρασίματος, τα σουρώνουμε τρεις φορές.
Την τρίτη φορά, προσθέτουμε το νερό και το αλάτι και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να"αλευρώσουν". Τέλος προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
Σερβίρουμε με ελαιόλαδο.

Συστατικά:
1 κιλό κουκιά,
300 γρ. νερό,
50 γρ. χυμός λεμονιού,
10 γρ. αλάτι,
ελαιόλαδο
μικρά μυστικά 
Τοποθετούμε τα κουκιά στο νερό, το προηγούμενο βράδυ, έτσι ώστε να μπορούμε να τα καθαρίσουμε ευκολότερα


ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/
Ζεσταίνονται τα ρακοκάζανα - Το Όργωμα με το ξύλινο αλέτρι - Στη χώρα των Λωτοφάγων ............. ............. .............
Ο Ολλανδός Κρητικός Ευγένιος Γκέραρντ - Ο Κρητικός βιολόγος Φώτης Καφάτος - Όλα τα καλά δύσκολα - Κ. Μουδάτσος ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............