Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017

Για ακόμα μια φορά κλιμάκια της Ε.Δ.Ε.Α.Κ και Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Σητείας, μετέφεραν τραυματία τροχαίου στο νοσοκομείο Σητείας.

Με το όχημα της ΕΔΕΑΚ, λόγο απουσίας ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ,συνοδεία της ομάδας και των αντρών του πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας, μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο νοσοκομείο ο 30χρονος οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Γερμανού τουρίστα που παραβίασε σήμα STOP. Το ατύχημα συνέβη χτες Τρίτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 17:20,στην οδό Βαρθολομαίου στη Σητεία. Η κλήση για βοήθεια δόθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας που είχε φτάσει επιτόπου και βλέποντας τη σοβαρότητα του τραυματία που ήταν αβοήθητος στο πεζοδρόμιο, κάλεσε την ΕΔΕΑΚ να διαχειριστή το περιστατικό.

Να τονίσουμε την καθοριστική συμβολή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας που κατόπιν εντολής του προϊσταμένου επιπυραγού κ. Παύλου Καπετανάκη, διέθεσε τρεις άνδρες με ειδικές γνώσεις πάνω στις πρώτες βοήθειες ,για την αντιμετώπιση του περιστατικού, ενώ ήταν και ο ίδιος παρών.
Ε.Δ.Ε.Α.Κ
Γιάννης Δασκαλάκης
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το πηγάδι στο χωριό Θραψανό - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Η Μονή Τζαγκαρόλων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Το χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........