Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

Ξεκινούν έργα στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Βάμου

Υπογράφηκαν από τον Δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη και τους αναδόχους τρεις συμβάσεις που αφορούν σε θέματα νέας αίθουσας και τουαλετών, καθώς και στην μόνωση της στέγης, στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Βάμου. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου «ο συνολικός προϋπολογισμός των 3 εργολαβιών είναι 98.974€ εκ των οποίων οι 66.464€ αφορούν χρηματοδότηση από το Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Κρήτης και οι 32.510€ από ιδίους πόρους του δήμου Αποκορώνου»

Αναλυτικότερα, οι 3 συμβάσεις αφορούν:
• Την Προμήθεια αίθουσας και τουαλετών ελαφράς λυόμενης προκατασκευής Γενικού Λυκείου Βάμου, προϋπολογισμού 41.664€
• Την κατασκευή υποδομής για την τοποθέτηση της αίθουσας και των τουαλετών, προϋπολογισμού 24.800€
• Την μόνωση κτιρίου Γυμνασίου – Λυκείου Βάμου, προϋπολογισμού 32.510€

Επίσης επίκειται και η προμήθεια μιας ακόμα τουαλέτας ΑΜΕΑ ελαφράς λυόμενης προκατασκευής, προϋπολογισμού 9.517€, η οποία επίσης χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης.
Ο Δήμαρχος Αποκορώνου ευχαριστεί ιδιαίτερα την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη για την άμεση ανταπόκριση και την έγκριση των σχετικών χρηματοδοτήσεων.
Μέσω των πολύ σημαντικών αυτών έργων επιλύονται τα φλέγοντα και άμεσα ζητήματα στο σχολικό συγκρότημα και ικανοποιούνται πάγια αιτήματα της εκεί σχολικής κοινότητας. Οι ανάγκες που παραμένουν είναι σημαντικές και ο δήμος Αποκορώνου θα συνεχίσει την προσπάθεια εξεύρεσης νέων χρηματοδοτήσεων».

χανιωτικα νεα
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηρακλείο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............