Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

Εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος του ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ Μασταμπά στο Ηράκλειο

Στα εγκαίνια του νέου χώρου του ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ Μασταμπά (επί της οδού Λευθεραίου, αριθμός 34) παρευρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Η μεταστέγαση του ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ σε κτίριο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν στον Δήμαρχο τις ευχαριστίες τους για την ικανοποίησή του.


Μετά το πέρας του Αγιασμού, ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε όσους συνεισέφεραν στην μεταστέγαση του ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ, καθώς και τους εργαζομένους των κοινωνικών δομών του Δήμου για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, δήλωσε: «Η μετακόμιση του ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ Μασταμπά σε βελτιωμένες εγκαταστάσεις, δεν αποτελεί παραχώρηση, αποτελεί υποχρέωσή μας. Οφείλουμε να προσφέρουμε στα μέλη των ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Σύντομα θα προχωρήσουμε στη μεταστέγαση και άλλων ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ σε καλύτερους χώρους.
Για εμάς δεν υπάρχει πρώτη, δεύτερη ή τρίτη ηλικία. Υπάρχουν δημότες, των οποίων τις ανάγκες και τα αιτήματα, προσπαθούμε καθημερινά ,και πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων μας , να ικανοποιούμε».


Στα εγκαίνια παρευρέθησαν επίσης η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη, η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Δημοτικής Περιουσίας Στέλα Αρχοντάκη, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Νίκος Αγγελάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Φακουρέλης, ο πρόεδρος του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος Κώστας Ζερβάκης, ο διευθυντής Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Φανούρης Οικονομάκης κ.α.
Μετά τον αγιασμό ακολούθησε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Στα υπόγεια του παγοποιείου - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Καθεδρικός Καθολικός ναός Χανίων ............. ............. ............. Η άγνωστη ταινία για τον Καζαντζάκη - Το κρητικό σπίτι στα Χανιά - Ζωντανά Καφενεία της Κρήτης ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο Στρατηγός Γιώργος Κατεχάκης - Ο Γαλλοαργεντινός Άβελ Σεστάκ - Η 24χρονη Κρητικιά και η ανακάλυψη της ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............