Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Το πρόγραμμα εορτασμού της μνήμης των αγίων 4 μαρτύρων Γεωργίου - Αγγέλη - Μανουήλ - Νικολάου στο Ρέθυμνο

Την 28η Οκτωβρίου 2017, Μνήμη των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων, Γεωργίου, Αγγελή, Μανουήλ και Νικολάου, πανηγυρίζει ο μεγαλοπρεπής Ιερός Ενοριακός Ναός των Αγίων, στο κέντρο της πόλεως Ρεθύμνης, στον οποίο φυλάσσονται οι Τίμιες Κάρες τους, ως περίπυστο θησαύρισμα της Εκκλησίας των Ρεθυμνίων.
Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ, οι Εφημέριοι και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης σας προσκαλούν στις εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν, εις τιμήν και μνήμην των Αγίων μας, από την 24η έως και την 30ή Οκτωβρίου 2017 σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.


ΤΡΙΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
9:00 μ.μ. – 12:30 π.μ.: Εσπερινός, Ιερόν Ευχέλαιον και Νυκτερινή Θεία Λειτουργία.
ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
7:00 π.μ.: Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
7.00 μ.μ.: Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ.
9.30 μ.μ.: Η Ιερά Παράκλησις των Αγίων.
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
7.00 π.μ.: Ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ.
10.45 π.μ.: Η Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο.
5.00 μ.μ.: Ο μεθέορτος Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και η Λιτάνευσις των Τιμίων Καρών των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων δια των οδών Κουντουριώτη, Β. Καλλέργη και Κ. Γερακάρη.
ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
6:00 μ.μ.: Ομιλία της ξεναγού-συγγραφέως κ. Αθηνάς Κυριακάκη-Σφακάκη με θέμα: «Η Ευχή του Μεγάλου Αγιασμού και η εικόνα Μέγας ει, Κύριε του Ιωάννη Κορνάρου», στην αίθουσα του Ιερού Ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής - Ξενοδοχειακές επενδύσεις - Ποιοτική διαμονή σε ξενοδοχείο ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Για τη Χαρούλα Βερίγου (Ζωή Δικταίου)- Νέο τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Σοφία Μανουσάκη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Καρύδι ............. Επίσκεψη στο χωριό Μάρθα ............. Σητεία η πόλη με τα χιλιάδες σκαλοπάτια ............. Η Κριτσά απο τα μεγαλύτερα χωριά της Κρήτης .............