Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Wine Dark Sea Villas εμπιστεύονται την EyeWide για το ψηφιακό marketing


Την EyeWide Digital Marketing Agency επέλεξαν οι Wine Dark Sea Villas για να αναλάβει το Digital Marketing των τριών πολυτελών βιλών, που βρίσκονται σε τρεις πανέμορφες και ξεχωριστές τοποθεσίες. Συγκεκριμένα, η EyeWide ανέλαβε και σχεδίασε το responsive design της ιστοσελίδας των Wine Dark Sea Villas, με τρόπο που αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την μοναδικότητα των κτισμάτων. Το μοντέρνο design της ιστοσελίδας ταιριάζει απόλυτα στη ταυτότητα των βιλών, αλλά τονίζει και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της καθεμίας.


 Μέσα από το https://www.winedarkseavillas.gr/, που είναι ήδη online, μπορείτε να θαυμάσετε τις εγκαταστάσεις της Villa Artemis, της Villa Santorini και της Villa Bella Mare, να γνωρίσετε τις υπηρεσίες που παρέχονται σε κάθε μία και να κάνετε κράτηση στην βίλα που επιθυμείτε. Η EyeWide έχει, επίσης, αναλάβει το σύνολο του Social Media Marketing των Wine Dark Sea Villas. Με την ενεργή και δυναμική παρουσία τους σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Instagram και το Google+, έχει καταφέρει να διατηρήσει και να μεγαλώσει το κοινό τους και να κρατήσει επαφή τόσο με τους προηγούμενους όσο και με τους εν δυνάμει πελάτες.
Σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών που παρέχει η EyeWide στις Wine Dark Sea Villas είναι και οι Google AdWords Pay Per Click (PPC) καμπάνιες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί μετά από προσεκτική έρευνα και η διαχείρισή τους γίνεται με κύριο σκοπό την βελτίωση του brand awareness και την αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα των βιλών και φυσικά την αύξηση των πωλήσεων.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ WINE DARK SEA VILLAS
Οι Wine Dark Sea Villas είναι ένας προορισμός διακοπών και μια εμπειρία από μόνες τους. Οι όμορφες βίλες, που βρίσκονται στην Κρήτη, προσφέρουν στον απαιτητικό και έμπειρο ταξιδιώτη μια αξέχαστη εναλλακτική από τα ξενοδοχεία, με την ιδιωτική πολυτέλεια και την εκπληκτική τους θέα της Μεσογείου.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY
H Eyewide Digital Marketing Agency - με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης - δραστηριοποιείται στην φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων. Το διαδίκτυο είναι πλέον από τα σημαντικότερα εργαλεία για την επιτυχία και την επέκταση της επιχείρησής σας, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις και οι στόχοι σας. Η Eyewide Digital Marketing Agency, σε συνδυασμό με την άριστη πείρα των υπευθύνων και των συνεργατών της, σας παρέχει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα και σας οδηγεί στην δημιουργία επιτυχημένων λύσεων. Σκοπός, είναι η σωστή εκμετάλλευση του διαδικτύου και των ευκαιριών που αυτό παρέχει, μέσα από μια ποιοτική σελίδα, η οποία θα τονώσει το σύγχρονο προφίλ του πελάτη και θα οδηγήσει σε αύξηση των ηλεκτρονικών κρατήσεων - πωλήσεων.
Υπηρεσίες - Hotel Internet Marketing - Δημιουργία και ανάπτυξη δικτυα
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Τα ναμουντάνικα χωριά της Κρήτης - Αφιξη πλοίου ΚΡΗΤΗ ΙΙ στο λ. Ηρακλείου - Η ιερά μονή Καψά ............. ............. .............
Ζωγραφισμένες Ελληνικές σημαίες - 5 μεγάλες πόλεις της Κρήτης - Ο Ελευθέριος Βενιζέλος των σπιτιών ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............