Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Η Cyan group of hotels στη διεθνή καμπάνια «HANDS ACROSS THE SAND 2017


Η Cyan group of hotels, επιδεικνύει ενεργά την πολιτική περιβαλλοντικής προστασίας με τη συμμετοχή της στη διεθνή καμπάνια «HANDS ACROSS THE SAND 2017».
Από το ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa και το γειτονικό ξενοδοχείο Akti Zeus Hotel, πάνω από 376 πελάτες συγκεντρώθηκαν σχηματίζοντας μια ανθρώπινη αλυσίδα με τα χέρια τους καταμήκος της παραλίας.
Με αυτή τους την ενέργεια, οι πελάτες μας θέλησαν να δώσουν ένα σήμα ενάντια στη ρύπανση των ωκεανών.


Επίσης, το ξενοδοχείο Santa Marina Resort στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και το ξενοδοχείο Sitia Beach City Resort & Spa στη Σητεία, έλαβαν μέρος σε αυτή τη δραστηριότητα, σχηματίζοντας από πλευράς τους ανθρώπινες αλυσίδες καταμήκος της παραλίας του κάθε ξενοδοχείου.
Αυτή η καμπάνια αποσκοπεί στη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης, τόσο στους επισκέπτες, όσο και στην ευρύτερη κοινωνία.


Cyan group of hotels
Η Cyan group of hotels ιδρύθηκε το 1977 διαθέτει στον όμιλό της τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa 5* με 334 δωμάτια, το Santa Marina Beach 4* με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa 5* με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 300 άτομα. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και στη Σητεία, στο νησί της Κρήτης.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Μνημεία πεσόντων ηρώων και προτομές - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Τα ιστορικά Ανώγεια - Το ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............