Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεχίζεται έως και αύριο Σάββατο η Γιορτή τσικουδιάς από τον σύλλογο Κρητών Ηλιούπολης

Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 20-24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Στην Ηλιούπολη Αττικής βρίσκονται οι Κρητες παραγωγοί με αφορμή την γιορτή τσικουδιάς , έως και τις 24 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή , φιλοξενούμενοι από τον σύλλογο Κρητών Ηλιούπολης και τον δήμο Ηλιούπολης Αττικής .
Όλα τα παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης θα βρίσκονται στην πλατεία (Εθνικής αντίστασης) στο κέντρο της Ηλιούπολης προσκαλώντας όλο τον κόσμο που θα επισκεφτεί την διοργάνωση να δοκιμάσει και να γευτεί για άλλη μια φορά της νοστιμιές του νησιού ( ελαιόλαδο, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, κρασί, τσικουδιά, µελί, καπνιστά , ζυμαρικά, σφακιανές πίτες, καλτσούνια, ελιές, κα) .
Στην προσπάθεια αυτή βρίσκεται σύλλογος Κρητών Ηλιούπολης ο πρόεδρος Πρωτοπαπαδακης Κωνσταντίνος με το συμβούλιο ,και δήμος Ηλιούπολης τους οποίους τους ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία των παραγώγων.
Τις ημέρες της διοργάνωσης θα υπάρχει και πρόγραμμα με καταξιωμένους καλλιτέχνες της Κρητικής μουσικής και συλλόγους κάθε βράδυ , με αποκορύφωση το βράδυ της Κυριακής με την τελετή τερματισμού τελευταία μέρα 24 Σεπτέμβριου κλείσιμο και κέρασμα άφθονης τσικουδιάς του συλλόγου σε όλους τους επισκέπτες και φίλους της Ηλιούπολης Αττικής και όχι μονό .
Μαζί τους θα υπάρχουν χορευτικά από Κρητικούς συλλόγους από όλη την 
Αττική, τους οποίους ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Η διοργάνωση θα καλυφτεί από μέσα ενημέρωσης , τηλεόραση , ραδιόφωνο ,internet, κ.α. Ώρες λειτουργίας από τις 9 το πρωί έως και τις 11 το βράδυ.
________________________________________________________________
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα της διοργάνωσης 
Κρητική παράδοση & διατροφή σχετικά με συμμετοχές η οτιδήποτε άλλο 
Τηλ Αθητακής Ιωάννης 6940652260 , 6942615250ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Τα ναμουντάνικα χωριά της Κρήτης - Αφιξη πλοίου ΚΡΗΤΗ ΙΙ στο λ. Ηρακλείου - Η ιερά μονή Καψά ............. ............. .............
Ζωγραφισμένες Ελληνικές σημαίες - 5 μεγάλες πόλεις της Κρήτης - Ο Ελευθέριος Βενιζέλος των σπιτιών ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............