Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ρωσίας ο Δήμος Ηρακλείου


Στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ρωσίας, στο εκθεσιακό κέντρο Expocentre Fairgrounds, στη Μόσχα, συμμετέχει ο Δήμος Ηρακλείου με περίπτερο μετά από πρόσκληση του ΕΟΤ. Τον Δήμο Ηρακλείου εκπροσωπεί ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Gian Andrea Carancini. Τα εγκαίνιά της έκθεσης τουρισμού έγιναν χθες, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 παρουσία της Ρωσίδας Υπουργού Τουρισμού, Alla Manilova καθώς και της Ελληνίδας υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά. 


Πρόκειται για μία τουριστική έκθεση με παγκόσμια εμβέλεια στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι τουριστικών πρακτόρων, εταιρειών, ξενοδόχων αλλά και εκπρόσωποι κρατών και φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης από 50 περίπου χώρες του κόσμου.
Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται ομιλίες για θεματικό τουρισμό ενώ το περίπτερο του Δήμου Ηρακλείου συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον με τα βίντεο, τα φυλλάδια, τις φωτογραφίες για τον πολιτισμό, την ιστορία, τη λαογραφία, τη φυσική ομορφιά του τόπου μας.


Με την ολοκλήρωση της έκθεσης στις 21 Σεπτεμβρίου θα γίνει και η επίσημη έναρξη του έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2017-2018, στο εκθεσιακό κέντρο Expocentre Fairgrounds στη Μόσχα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Μόσχα ο κ. Carancini έχει συνομιλίες με εκπροσώπους της πόλης Nizhny Novgorod προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο αδελφοποίησης ύστερα από εκδήλωση ενδιαφέροντος της Ρωσικής πλευράς. Mάλιστα χθες το βράδυ στην Ελληνική Πρεσβεία, παρουσία του Έλληνα πρέσβη Ανδρέα Φρυγανά και της Ρωσίδας Υπουργού τουρισμού πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες επίσημες συζητήσεις.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Στα υπόγεια του παγοποιείου - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Καθεδρικός Καθολικός ναός Χανίων ............. ............. ............. Η άγνωστη ταινία για τον Καζαντζάκη - Το κρητικό σπίτι στα Χανιά - Ζωντανά Καφενεία της Κρήτης ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Η Γεωργία Νταγάκη κάνει τα όνειρα πράξη - Ο Γαλλοαργεντινός Άβελ Σεστάκ - Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............