Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Το σπίτι των πολύτεκνων οικογενειών στην πόλη του Ηρακλείου

Ένα κτίριο αποκλειστικά στη διάθεση των πολύτεκνων οικογενειών του νομού έχει δοθεί σε χρήση το τελευταίο διάστημα από το Σύλλογο Πολυτέκνων Ηρακλείου, μετά από πολύχρονη προσπάθεια των μελών του συλλόγου και τη βοήθεια τοπικών φορέων.
Πρόκειται για ένα πενταώροφο κτίριο, 600 τετραγωνικών μέτρων το οποίο βρίσκεται στην οδό Στεργιογιάννη στο Ηράκλειο.Στους χώρους του κτιρίου περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων αίθουσα συνεδριάσεων, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, βοηθητικοί χώροι, αλλά και δύο διαμερίσματα φιλοξενίας συγγενικών προσώπων πολυτέκνων, που έρχονται στην πόλη μας για κάποιο οικογενειακό πρόβλημα.
Στόχος του Συλλόγου με την κατασκευή του κτιρίου αυτού είναι η στήριξη των 9.500 πολύτεκνων οικογενειών, παρέχοντας κοινωνικές υποδομές στα μέλη τους, εξυπηρετώντας σημαντικές ανάγκες τους, σε έναν δικό τους χώρο.
Ο σύλλογος τους είναι ο πρώτος σύλλογος πολυτέκνων πανελλαδικά, που αποκτά το δικό του ιδιόκτητο κτίριο. 

 
Σύμφωνα με τον ίδιο, μέσα στο επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί σημαντικές δράσεις, όπως αυτήν του κοινωνικού φροντιστηρίου, αλλά και των μαθημάτων παραδοσιακών χορών και οργάνων, έχοντας έρθει σε επαφή με φορείς της πόλης, που θα μπορούσαν εθελοντικά να συνδράμουν προς την κατεύθυνση αυτήν.
Όπως επεσήμανε ο κ. Παρασύρης σκοπός των μελών του συλλόγου ήταν να δημιουργήσουν έναν πυρήνα εκπαίδευσης και κατάρτισης, εξυπηρετώντας τις πολύτεκνες οικογένειες, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα τους.

www.ekriti.gr
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηρακλείο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............