Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΤΟ ΜΕ ΣΥΓΛΙΝΑ


    ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

    200 γρ. σίγλινα,
    2-4 αυγά,
    αλάτι,
    πιπέρι

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Tηγανίζουμε, ελαφρώς, τα σίγλινα χωρίς την προσθήκη ελαιολάδου και προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα.
    Αλατοπιπερώνουμε, γυρίζουμε το σφουγγάτο και από τις δύο πλευρές και καλή μας όρεξη.

    ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
    Όταν τηγανίζουμε τα σίγλινα δεν προσθέτουμε λάδι, για το λόγο του ότι στο μεγαλύτερο μέρος τους αποτελούνται από γλίνα (ζωικό λίπος). Δε βάζουμε μεγάλη ποσότητα γλίνας στο τηγάνι για να μη γίνει βαρύ το φαγητό.




    ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Apollonia Farm με 14 βραβεία - World Travel Market London 2018 - Από ρεκόρ σε ρεκόρ ο τουρισμός ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο Αλέξανδρος Λύρα ξεσηκώνει TSUNAMI- Ο καλλιτέχνης Γιάννης Χαρούλης - Άγιε Μηνά μπεγιροκαβαλάρη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Ζήρος ............. Αφιέρωμα στο χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Αρχάνες και η γύρω περιοχή της .............