Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΤΟ ΜΕ ΣΥΓΛΙΝΑ


    ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

    200 γρ. σίγλινα,
    2-4 αυγά,
    αλάτι,
    πιπέρι

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Tηγανίζουμε, ελαφρώς, τα σίγλινα χωρίς την προσθήκη ελαιολάδου και προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα.
    Αλατοπιπερώνουμε, γυρίζουμε το σφουγγάτο και από τις δύο πλευρές και καλή μας όρεξη.

    ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
    Όταν τηγανίζουμε τα σίγλινα δεν προσθέτουμε λάδι, για το λόγο του ότι στο μεγαλύτερο μέρος τους αποτελούνται από γλίνα (ζωικό λίπος). Δε βάζουμε μεγάλη ποσότητα γλίνας στο τηγάνι για να μη γίνει βαρύ το φαγητό.




    ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/
Δημοτικό σχολείο Θραψανού - Ο πρώτος κάτοικος του χωριού Λαγού - Παπαγάλοι Μακάο της Ιεράπετρας ............. ............. .............
Αερολιμενάρχης Σητείας Δ. Βερίγος - Γιατρός ωσάν το Γιαμαλάκη - Αρχιμανδρίτης Ευμένιος Τσελεντάκης ............. ............. .............
Υφαντουργία Κρήτης BARBABU - Οι τρίκυκλες των Κρητικών - Στις Αίθουσες η ταινία Καζαντζάκης ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............