Η Τέχνη και πάλι στο προσκήνιο στη Σαντορίνη με τη νέα έκθεση της Aqua Galler - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Η Τέχνη και πάλι στο προσκήνιο στη Σαντορίνη με τη νέα έκθεση της Aqua Galler


H Aqua Vista Hotels συνεχίζει να στηρίζει τους σύγχρονους καλλιτέχνες παρουσιάζοντας στο κοινό τη νέα εντυπωσιακή έκθεση με τίτλο “THINK OF ME”, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 26 Αυγούστου στην Aqua Gallery του Art Hotel, στη Σαντορίνη. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια μοναδική συλλογή έργων από 25 Έλληνες δημιουργούς, κατά τη διάρκεια μιας απολαυστικής βραδιάς.
Στελέχη της Aqua Vista Hotels, λάτρεις της Τέχνης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και επισκέπτες του νησιού απόλαυσαν τη νέα έκθεση, η οποία διοργανώθηκε από την Aqua Gallery σε συνεργασία με την εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt και υπό την καθοδήγηση της γλύπτριας και Art Manager της Aqua Vista Hotels Κέλλυς Αθανασιάδου. Η έκθεση, τη διεύθυνση της οποίας επιμελήθηκε ο Δημήτρης Λαζάρου με τη σύμπραξη του ιστορικού Τέχνης Κωνσταντίνου Βαφειάδη θα είναι επισκέψιμη για το κοινό σε 24ωρη βάση μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.Είναι ιδιαίτερη χαρά για την Aqua Vista Hotels να παρουσιάζει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου και του νησιού ακόμα μια εντυπωσιακή συλλογή από σύγχρονα έργα Τέχνης, τα οποία αυτή τη φορά επικεντρώνονται στην προσωπική ταυτότητα, ξεπερνούν το «Εγώ» μέσα από την Τέχνη και προσφέρουν μια αναζήτηση σε όλα τα επίπεδα της σκέψης. Η Aqua Gallery του Art Hotel αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τη φιλοξενία μιας τέτοιας δράσης, ενώ είναι η θερμή ανταπόκριση του κοινού των εγκαινίων θέτει τις βάσεις για την περαιτέρω επιτυχημένη πορεία της έκθεσης.

Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, μιλώντας εκ μέρους του Ομίλου σχολίασε: «Αυτή είναι η τρίτη έκθεση που διοργανώνεται στην Aqua Gallery του Art Hotel μέχρι στιγμής και φαίνεται ότι ο χώρος αυτός μετατρέπεται σε έναν αγαπημένο προορισμό Τέχνης και πολιτισμού, γεμίζοντας χαρά και ικανοποίηση όλους εμάς στην Aqua Vista Hotels. Υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που προωθούν νέες μορφές Τέχνης, ο Όμιλος στοχεύει πάντα στη δημιουργία μιας ανεπανάληπτης εμπειρίας διαμονής με κάθε μέσο».


Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels
Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels
επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.
Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.

Post Top Ad

.............