Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Με πλήθος κόσμου έως τις 7 το πρωί το κρητικό γλέντι με τον Μανόλη Αλεξάκη στον Μοχό


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου παραμονή της εορτής της ανύψωσης του τιμίου Σταυρού μια όμορφη Κρητική βραδιά με τον μεγάλο κρητικό καλλιτέχνη Μανόλη Αλεξάκη και το συγκρότημα του στην κεντρική πλατεία στον Μοχό του δήμου Χερσονήσου.
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την όμορφη γραφική πλατεία του χωριού και διασκέδασε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Γνωστές μεγάλες επιτυχίες του κρητικού καλλιτέχνη ταξίδεψαν Έλληνες και ξένους οι οποίοι έδειχναν να το διασκεδάζουν.
Ο Μανόλης Αλεξάκης προσιτός και με διάθεση φωτογραφήθηκε με τον κόσμο και έκατσε με το συγκρότημα του να πιεί ένα κρασί πρίν ξεκινήσει το γλέντι.
Την βραδιά άνοιξε, όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε Τετάρτη στο Μοχό το χορευτικό συγκρότημα του πολιτιστικού συλλόγου Μοχού.
Οι χοροδιδάσκαλοι Γιάννης Στιβακτάκης και Μαρία Μαργιολάκη μαζί με τους άψογα καταρτισμένους χορευτές της ομάδας σήκωσαν απο τα τραπέζια τον κόσμο χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης.
Την βραδιά μουσικά ξεκίνησε το συγκρότημα του Μιχάλη Γρινιεζάκη μαζί με τους Επαμεινώνδα Ερωτοκριτάκη και Κώστα Σφακιανάκη οι οποίοι όλη την περίοδο του καλοκαιριού διασκεδάσαν κάθε Τετάρτη με τις καθιερωμένες κρητικές και λαικές βραδιές τους τουρίστες που ανηφορίζουν στο χωριό.
Μια επιτυχής προσπάθεια του πολιτιστικού συλλόγου και του χορευτικού τμήματος του συλλόγου Μοχού.


ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πολυφωτογραφημένα μέρη της Κρήτης - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Τα γεφυράκια στις Καλύβες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Το χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου ............. Το παραδοσιακό χωριό Βρύσες .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........