Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις στα Χανιά στις 22 και 23 Σεπτέμβρη

Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις στα Χανιά στις 22-23 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών. Το δύσκολο εγχείρημα των Αναιρέσεων υλοποιείται σε πείσμα των νόμων της αγοράς, των απαγορεύσεων και των επιθέσεων σε κάθε φωνή αντίστασης και αγώνα.
Με κεντρικό σύνθημα «Κάτω η τέχνη σας, κάτω ο έρωτα σας, κάτω το σύστημα σας» επιχειρούμε να γκρεμίσουμε τους πυλώνες αυτού του σάπιου κόσμου και να αναμετρηθούμε με την επαναστατική υπόθεση εντός του ιστορικού μας ορίζοντα.

Αταλάντευτος στόχος μας είναι το Φεστιβάλ Αναιρέσεις να αποτελέσει μια συλλογική ανατρεπτική διαδικασία, προσφέροντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε ποιοτικές εκδηλώσεις και συναυλίες, σε εκατοντάδες νέες και νέους, καθώς και φτωχούς εργαζόμενους και εργαζόμενες στο επίκεντρο της κρίσης.
Όσον αφορά το πολιτιστικό πρόγραμμα της Παρασκευής 22 Σεπτέμβρη, οι συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 21.00 με τα αγαπημένα συγκροτήματα από Χανιά Hide N Seek και The Dragons. To πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την εμφάνιση των 1000mods, μια ελληνική stoner rock μπάντα με τεράστια επιτυχία στην εγχώρια και ευρωπαϊκή μουσική σκηνή!

Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση του πλήρους προγράμματος!

Η είσοδος του φεστιβάλ είναι δωρεάν, ενώ στον χώρο θα λειτουργούν θεματικά περίπτερα, βιβλιοπωλείο, μπαρ και κυλικείο.
Διοργάνωση: νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Νέο Αριστερό Ρεύμα για τη Κομμουνιστική Απελευθέρωση
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το Γερμανικό πολυβολείο στο Ταυρωνίτη - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Το χωριό Βρυσίδι ή Μαγκάσα - Ο ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............