Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Οι Vstrom Greek Riders... ταξίδεψαν όλη την Κρήτη


Το περασμένο Παρασκευο-σαββ/κο, οι Vstrom Greek Riders, ταξίδεψαν από την Αθήνα και συμμετείχαν σε εκδρομή που διοργάνωσε το παράρτημα Ρεθύμνου και Ηρακλείου. Στην εκδρομή συμμετείχαν φίλοι από Κόρινθο, Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Την Πέμπτη το βράδυ, από το λιμάνι του Πειραιά, ξεκίνησαν 18 μοτοσικλέτες με 24 αναβάτες.Σε αυτή την εξόρμηση, γνωριμία των Αθηναίων με τους κρητικούς, συμμετείχαν φίλοι και μέλη και από τους τέσσερις νομούς, ζώντας ανέμελες στιγμές και αναστατώνοντας Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο.
Η παρουσία των μηχανών ήταν αισθητή, από όπου κι αν περνούσαν.
Συνολικά πάνω από 50 μηχανές συμμετείχαν στις εκδρομές/εξορμήσεις.
'Ολοι οι φίλοι από την ομάδα της Αθήνας, επιβεβαίωσαν την μοναδική κρητική φιλοξενία... και έδωσαν νέο ραντεβού των κρητικών φίλων μας στην Αθήνα, την 28η Οκτωβρίου.
Πάρτε μια μικρή γεύση από τα παρακάτω 2 βίντεο.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Στα υπόγεια του παγοποιείου - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Καθεδρικός Καθολικός ναός Χανίων ............. ............. ............. Η άγνωστη ταινία για τον Καζαντζάκη - Το κρητικό σπίτι στα Χανιά - Ζωντανά Καφενεία της Κρήτης ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Η Γεωργία Νταγάκη κάνει τα όνειρα πράξη - Ο Γαλλοαργεντινός Άβελ Σεστάκ - Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............