Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Η Συναυλία αυτοσχεδιαστικής Μουσικής «THE MUSIC OF CRETE REVISITED»,σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου στο Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις»

Η Συναυλία αυτοσχεδιαστικής Μουσικής με επιρροές από την παράδοση «THE MUSIC OF CRETE REVISITED», θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Ηρακλείου την Δευτέρα 21 Αυγούστου στο Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις» στις 21:30 με Είσοδο 10€ Μειωμένο 7€.

Πέντε κρητικοί μουσικοί αναθεωρούν την προσέγγισή τους στη μουσική της Κρήτης. Ο δεξιοτέχνης της λύρας Ζαχαρίας Σπυριδάκης και η προερχόμενη από τη jazz τραγουδίστρια Μαρία Κριτσωτάκη συναντούν τους ελεύθερους αυτοσχεδιασμούς του Outward Bound triο. Μαζί εξερευνούν τα τραγούδια και τη μουσική της Κρήτης επιδιώκοντας να διαμορφώσουν ένα νέο ήχο βασισμένο στην παράδοση και επεξεργασμένο με όρους της Free jazz μουσικής.
Η διοργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποιείται από το πνευματικό κέντρο Άνω Βιάννου "Περικλής Βλαχάκης".
Ζαχαρίας Σπυριδάκης: κρητική λύρα
Μαρία Κριτσωτάκη: τραγούδι, electronics
Γιάννης Ηλιάκης: drums
Αντώνης Τσικανδηλάκης: πιάνο
Δημήτρης Νεονάκης: ηλ. κιθάρα
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το Γερμανικό πολυβολείο στο Ταυρωνίτη - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η αρπαγή της Ευρώπης-Γη ενάλια ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Το χωριό Βρυσίδι ή Μαγκάσα - Ο ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............