Το ρομαντικό παραμύθι «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ» από την ομάδα HIPPO σήμερα Πέμπτη 03 Αυγούστου στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Το ρομαντικό παραμύθι «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ» από την ομάδα HIPPO σήμερα Πέμπτη 03 Αυγούστου στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ»


Το ρομαντικό παραμύθι «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ» από την ομάδα HIPPO θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Ηρακλείου σήμερα Πέμπτη 03 Αυγούστου στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» στις 21:30 με είσοδο 7€.


 Μια Φορά Κι Ένα Φτερό: ένα ρομαντικό παραμύθι αυτογνωσίας και αληθινής αγάπης
Η ομάδα Hippo δημιουργεί μια σύγχρονη ρομαντική κωμωδία, μέσα από μια ιστορία αυτοθυσίας, γενναιοψυχίας και αγνού έρωτα, όπου το κωμικό στοιχείο εναλλάσσεται με το δραματικό. Σωματικό θέατρο, μουσική, χορός και τραγούδι συνθέτουν ένα εντυπωσιακό θέαμα με γρήγορο, σφιχτό ρυθμό, αισθητική αρτιότητα και υψηλή ψυχαγωγική αξία. Θέμα της παράστασης: η αυτογνωσία μέσα από την αγάπη προς τον άλλο.
Μια πανέμορφη και πολύχρωμη πεταλούδα ερωτεύεται έναν περίεργο και σκουρόχρωμο σκώρο. Δύο αταίριαστοι και αντιφατικοί κόσμοι έρχονται σε επαφή, μπλέκονται και ενώνονται μέσα από τη δύναμη της αγάπης. Μέσα σε μία μέρα, όσο δηλαδή διαρκεί και η βραχεία ζωή της πεταλούδας, οι ήρωές μας θα ζήσουν πολλές περιπέτειες, θα γελάσουν, θα κλάψουν και θα ανακαλύψουν τον εαυτό τους και τον άλλο. Το σκοτάδι αδιανόητο για την Έρη, το φως επικίνδυνο για τον Φάνη. Θα καταφέρουν οι ήρωές μας να βρουν έναν κοινό τόπο να ζήσουν μαζί;
Την παράσταση ακολουθεί ένα σύντομο θεατρικό εργαστήρι, βασισμένο σε τεχνικές του Εκπαιδευτικού Δράματος. Τα παιδιά μέσα από μια σειρά θεατρικών δραστηριοτήτων (αυτοσχεδιασμοί, κινητικά και φωνητικά παιχνίδια) συμμετέχουν σε έναν φανταστικό κόσμο, όπου μεσουρανούν έννοιες όπως αλληλεγγύη, συνεργατικότητα, αποδοχή του άλλου κ.α. Στόχος του εργαστηρίου είναι η επαφή των παιδιών με τον συναισθηματικό τους κόσμο και ο σεβασμός στην διαφορετικότητα.


Παίζουν: Στρατής Ανούδης, Ηλέκτρα Γωνιάδου
Κείμενο: Hippo Theatre Group
Σκηνικά-Κοστούμια: Κατερίνα Χατζοπούλου
Μάσκα: Μάρθα Φωκά
Κίνηση: Ηippo Theatre Group
Σχεδιασμός Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων Δράματος: Hippo, Καλλιόπη Φύκαρη
Εκτέλεση Παραγωγής: Νίκος Μαυράκης
Μουσική – Παραγωγή - Σκηνοθεσία: ΗΙΡΡΟ (Φώτης Δούσος, Αλέξανδρος Ράπτης)

Διάρκεια: 70΄


Post Top Ad

.............