Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Cinema On The Road σε Πρασσά, Πετροκέφαλο και Καλού

Συνεχιζει την περιοδεία του στις πλατείες, στις γειτονιές, στους οικισμούς του Δήμου Ηρακλείου το Cinema On The Road δίνοντας την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες να απολαύσουν καλοκαιρινές βραδιές με καλό σινεμά, με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού - Εθελοντισμού και της ΔΗΚΕΗ.


Αύριο Κυριακή 20 Αυγούστου στις 21:00 το Cinema On The Road θα βρεθεί στην παιδική χαρά της Πρασσάς με μία ταινία του Ελληνικού Κινηματογράφου ενώ την Δευτέρα 21 του μήνα θα βρεθεί στο Πετροκέφαλο με την ταινία «Το Αρνάκι» σε σκηνοθεσία Κουτλούγ Αταμάν.

Πρόκειται για μία πολιτική ταινία που γοητεύει με το σκανταλιάρικο κέφι και το φεμινιστικό λόγο της. Την Τετάρτη 23 Αυγούστου το Cinema On The Road θα βρεθεί στο Καλού με μία ταινία από τον Ελληνικό Κινηματογράφο.

Στις προβολές η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το Γερμανικό πολυβολείο στο Ταυρωνίτη - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Το χωριό Βρυσίδι ή Μαγκάσα - Ο ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............