Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Cinema On The Road σε Γαλένι, Πενταμόδι και Άνω Ασίτες σήμερα Πέμπτη 24 Αυγούστου

Με εξαιρετικές ταινίες του ελληνικού και του ξένου κινηματογράφου αλλά και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, συνεχίζει την περιοδεία του στις πλατείες, στις γειτονιές, στους οικισμούς του Δήμου Ηρακλείου το Cinema On The Road δίνοντας την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες να απολαύσουν καλοκαιρινές βραδιές με καλό σινεμά, με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού - Εθελοντισμού και της ΔΗΚΕΗ.


Έτσι, σήμερα Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 21:00 το Cinema On The Road θα βρεθεί στο Γαλένι με την Βέλγικη ταινία «Πανικούπολη» σε σκηνοθεσία Στεφάν Ομπιέ και Βενσάν Πατάρ. Όλα ξεκινούν όταν ο Καουμπόης και ο Ινδιάνος αποφασίζουν να κάνουν δώρο γενεθλίων στο Άλογο ένα μπάρμπεκιου. Ωστόσο θα παραγγείλουν πενήντα εκατομμύρια αντί για …πενήντα τούβλα και όλα θα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο.


Αύριο, Παρασκευή 25 Αυγούστου, το Cinema On The Road θα βρεθεί στην πλατεία του χωριού Πενταμόδι με μία ταινία από τον Ελληνικό Κινηματογράφο ενώ το βράδυ της Κυριακής 27 Αυγούστου θα βρεθεί στον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Ασιτών και πάλι με μία ταινία από τον Ελληνικό Κινηματογράφο. Ώρα έναρξης των προβολών είναι στις 21:00 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Στα υπόγεια του παγοποιείου - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Καθεδρικός Καθολικός ναός Χανίων ............. ............. ............. Η άγνωστη ταινία για τον Καζαντζάκη - Το κρητικό σπίτι στα Χανιά - Ζωντανά Καφενεία της Κρήτης ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Η Γεωργία Νταγάκη κάνει τα όνειρα πράξη - Ο Γαλλοαργεντινός Άβελ Σεστάκ - Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............