Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ( ΚΕΝΤΑΝΕ )

YΛΙΚΑ

1 κιλό πράσα(κεντανέ όπως συνηθίζουμε να τον λέμε στην Κρήτη)
-1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-1/2 κούπα λάδι
-1 λεμόνι(το χυμό)
-3 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένο
-αλάτι
-πιπέρι

Προετοιμασία
Καθαρίζουμε,πλένουμε τα πράσα και τα κόβουμε σε κομμάτια.Τα ζεματά με  νερό που βράζει για πέντε λεπτά και τα σουρώνουμε.Εν τω μεταξύ τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι και το κρέας πολύ καλά.Προσθέτουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό και το αφήνουμε να σιγοψηθεί περίπου 30-35 λεπτά.Έπειτα προσθέτουμε και τα πράσα,το σέλινο,αλάτι,πιπέρι και 1 ποτήρι ζεστό νερό και το αφήνουμε μέχρι να ψηθεί το φαγητό περίπου 30-35 λεπτά.Λίγο πριν το κατεβάσουμε από την φωτιά, ανακατεύουμε το αλεύρι,με το λεμόνι και λίγο ζωμό από την κατσαρόλα και το ρίχνουμε μέσα ανακατεύοντας ελαφρά



.https://kritikessintages.wordpress.com

Η παραλία με τους Φοίνικες και τ αρμυρίκια - Εναέρια πλάνα του φρούριου Κούλες

............. .............

Το χωριό Αγιος Θωμάς - Κωδωνοστάσιο Μονής Τοπλού - Η ιερά μονή Αρετίου

............. ............. .............
............. .............
"/>

Σας προτείνουμε να ανακαλύψετε και να γευτείτε αγαπημένες παραλίες της Κρήτης

............. ............. ............. ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ