Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η έκθεση των μελών του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης


Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5 Αυγούστου με απόλυτη επιτυχία η καθιερωμένη ετήσια έκθεση των μελών του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο.
Η Μουσική βραδιά με το συγκρότημα των 16χρονων καλλιτεχνών Μανόλη Πλαϊτη και Κώστα Σκουτέλη έριξαν την αυλαία και για φέτος.


Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε την πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου όλες τις ημέρες της έκθεσης, και γνώρισε απο κοντά τους παραγωγούς και εκθέτες, ανακάλυψε και γεύτηκε κρητικά προιόντα, και απόλαυσε τις παράλληλες δράσεις που ήταν προγραμματισμένες όλες τις ημέρες της έκθεσης.


Η Ετήσια έκθεση με κρητικά προϊόντα, είδη οικοτεχνίας και χειροτεχνίας, πολιτιστικές εκδηλώσεις, μουσικά σχήματα, γαστρονομικά δρώμενα  γέμισε τους επισκέπτες της πόλης με την εμπειρία του «κρητικού προϊόντος»Πλήθος επιχειρηματιών που πρωτοπορούν στην επιχειρηματικότητα στην Κρήτη, στους τομείς του λιανικού εμπορίου και των τροφίμων, στην βιομηχανία και επεξεργασία τροφίμων, των αγροτουριστικών –οικιστικών καταλυμάτων, των γυναικείων συνεταιρισμών και της οικοτεχνίας έκθεσαν τα προϊόντα και τις δημιουργίες τους, παρουσιάζοντας στον κόσμο την προσπάθεια τους να αναδειχτεί το κρητικό επιχειρείν.


Η επιστροφή στον Άνθρωπο, γεννάει δημιουργικότητα, και δρόμους παραγωγής και ανάδειξης των κρητικών προϊόντων, και αυτό ακριβώς αισθάνθηκε ο επισκέπτης στα περίπτερα της πλατείας Ελευθερίας.
Η συνάντηση, η γνωριμία, η ανθρώπινη επαφή και η δημιουργικότητα που απλώνεται σαν γνώση που πρέπει να απορροφηθεί , να καλλιεργηθεί και να γίνει κληρονομία μας ήταν μερικά απο τα μηνύματα της ετήσιας έκθεσης των μελών του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης.
Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στην ακούραστη και εμπνευσμένη κρητικιά Μαρία Πιτσικάκη πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, και βέβαια σε όλους όσους στήριξαν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Η έκθεση θα συνεχιστεί έως και τις 5 Αυγούστου με πλήθος εκδηλώσεων και είναι μια καλή αφορμή να την επισκεφτεί ο κόσμος.ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΑ Χαΐνηδες - του Κωστή Μουδάτσου- Ο Αλέξανδρος Λύρα και ο Μότσαρτ - Ο λυράρης Στέλιος Βασιλάκης ............. ............. .............
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η νέα καμπάνια για την Ελλάδα - Στο «σφυρί» τουριστικές επιχειρήσεις - Τουριστικό project στην Κρήτη ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Τα Ποδήλατα «ματρακάδες» - Οι Σχολές του επιμελητηρίου - Η Γέφυρα Βαρδινογιάννη, Αράδαινα ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ