Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Αγκαζέ με τον τρόμο στο ύψος του Κοιλιάρη ποταμού στα Χανιά ποταμού στον Νομό Χανίων

ΣΤΟΝ ΒΟΑΚ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΛΙΑΡΗ, αγκαζέ με τον τρόμο

Τον χάρο με τα μάτια τους συνεχίζουν να βλέπουν καθημερινά οι διερχόμενοι οδηγοί του Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης στο ύψους του ποταμού Κοιλιάρη εξαιτίας της πυκνής βλάστησης που με τα χρόνια έχει εισέλθει ανεξέλεγκτα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Χανιά. 
Αν συναντηθείς με φορτηγό πάνω στη στροφή, κινούμενος προς Ρέθυμνο, πραγματικά αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει τρόμος.Να μην κάνω λόγο για «ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ», αφού κάθε που τίθεται το θέμα προς συζήτηση… αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν!!! Και γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα με αλληλοκατηγορίες και υποσχέσεις τιμής.
Όσο για τα βράχια ένθεν κακείθεν του ΒΟΑΚ, άνθισαν και εκείνα περιμένοντας τους πολυπληθείς ανεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Βρε δεν ντρεπόμαστε λιγάκι πια;;;
Και καλά… το φιλότιμο χάθηκε από τότε που η συγγνώμη έγινε λέξη του συρμού, ΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ… που είναι εκείνοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του έρμου του κράτους που ειλικρινά θα ήθελα να ξέρω πότε και αν λειτουργούν!!!!
Υπάρχουν τελικά ζύγια και ζύγια για την ανθρώπινη ζωή…

Ειρήνη Καλαιτζάκη
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηράκλειο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............